FREDAG

Efterlängtade fredag!
Nu blir det först jobb som vanligt, sen är det kräftskiva. Oj vad jag ska äta kräftor, jag älskar det!
I morgon är det en liten "girls night" för vidare utgång. Också länge sen! Så den här helgen är efterlängtad :)


så fin bild så!

Nu har jag ätit kanske 10 knäckemackor, det är som chips, det går inte att sluta. Sen så storhandlade jag igår och då är det ju så mycket gott pålägg i kylen. PLUS Oboyen!!

Morgonstress som vanligt! Dusch och hej hejhej

Varför..

går ledigheten alltid så fort över? Känns knappt som att jag var ledig.. Söndagen gick iväg precis på samma sätt som de andra söndagarna, fast jag inte var bakis. Det är väl konstigt? Fast jag grundstädade bilen, så något blev gjort iaf.

I fredags var Mark till sala, han, jag och johannes tittade film och spelade tv-spel. Lördagen så drog vi oss i till sthlm för gröna lund och utgång. Mycket trevlig dag!

Igår flyttstädade jag hemmet, utan att flytta. Ganska mycket skönare att komma hem till en ren lägenhet. Var och tittade på film hos Sickan och Jerry senare på kvällen.

Och nu är jag uppe och ska ut och gå en sväng för att sen gå till jobbet. Tror att jag behöver en längre ledighet känner jag. Snaart så, Tunisien! Längtar efter en slappsemester, läsa böcker och dricka goda drinkar! OCH få lite sol på sig!


Onsdag

Legat i feber hela natten, var inte helt oväntat.. Men upp nu käka frulle och iväg till jobbet..

Igår körde mamma och jag bobcat, vi skulle täcka för lite hål längs grunden på huset. Det gick inte som vi tänkt oss. Jag körde fast och jag åkte längr och längre ner i leran. Riktigt kul var det, vickade gjorde jag en gång.. Efter mycket om och men så kom jag loss. Tror inte att Roger tyckte att det var lika kul som vi tyckte när han kom hem. Det var inte vackert..

Frukost .. Banan fil och knäcke!

Måndag

Vaknade innan sju i morse, vilket är konstigt med tanke på att jag har sovit väldigt lite i helgen.. Gick upp vilket fall, skulle ju endå upp om en timme.

Nu har jag och min sambo Pia varit ute och gått en sväng, hon är duktig hon.



Hoppas jag får svar i veckan, svar på flytt och en helt ny värld för oss, Lund eller Umeå.
Läskigt, spännande och kul!

RSS 2.0