"Den som sig i leken ger, får leken tåla."

Nu har jag och Sanna lekt med hundarna en timme. Ullis har blivit bra mycket bättre med sitt tålamod måste jag säga. Helga bet, drog och knuffade Ullis utan protester eller reaktioner. Sakta men säkert så händer det kanske grejer. Har även skruttschäfern Bosco här som ska hjälpa till och fostra Ullis. Första kvällen sa han ifrån, till vad vet jag inte, men hon satt där mot väggen och gick inte därifrån på ett bra tag. Ett framsteg och en reaktion som jag ville ha.

Försöker bli av med Opeln, var ett utländskt par och kikade på den, körde bra länge och kom tillbaka med ett skambud på 15 000. Hejdå sa jag. MINST 18 000 vill jag ha. Haha.. Förut var det 25.. För jag kan ju bilar och vet vad jag pratar om. Inte. Men jag vill heller inte kasta iväg den, måste ju prova sig fram lite.

Jobbar väldigt lite nu också.. vilket är både bra och dåligt. Bra av den anledningen att det blir väldigt dyrt att åka och de dagar jag jobbar försvinner helt. Men när jag jobbar så lite så försvinner halva grejen, halva drivet. Blir inte lika insatt, det är inte lika lätt att jobba.  Nu blir det iaf Tis-Söndag.
Nu ikväll ska jag slappa i soffan hela kvällen! För det gjorde jag ju inte igår eller dagen innan det..
En promenad med hundarna också förstås.

"Konflikt är oundviklig, men strid är frivillig"

Det vrider och vänder i magen på mig.. Lutar åt att Ullis får flytta trots allt. Jag orkar inte gå på spänn hela tiden och vakta och vänta på att det smäller mellan hundarna. Hon vaktar mig, ben och nu hemmet. Pia går runt med ragg och undviker ögonkontakt med Ullis för att slippa konflikter, konflikter som ibland startar utan anledning., uatn att det finns något att bråka över. Hon lägger sig på mattan vid ytterdörren för att inte vara ivägen. Det gör ont i mig att se Pia så, Pia som alltid vill vara med och mysa. Eller åtminstonde sitta nära.

Idag har jag varit på stan med Signe, Agnes, Martina, Vincent och Theodor. Underbart med lite bebiskramar, även om det mestadels är jag som kramar dom och inte tvärt om.
Har fundering på förskolelärare, socionom eller behandligsassistent.. Har varit inne på det tidigare, men kanske ska göra slag i saken?

" Allt som vi verkligen älskar är oersättligt, och allt som vi kunnat tänka oss ersätta har vi aldrig i sanning älskat."

Sitter och läser igenom gamla inlägg, vilket faktiskt är ganska kul och intressant. Intressant av den anledningen att se hur humöret och livet går upp och ner nästan hela tiden. Jag ser också vilken svår person jag är. Jag är nog inte lätt att leva med, eller nog? Jag vet det. Har väldigt mycket egna åsikter och vill såklart att alla ska hålla med mig, vilket inte alla gör. Märkligt va? Men jag är inte dum, alla har vi ju en egen åsikt och hur det än är så vet man alltid bäst själv!

Jag vet ju bättre än Johan, och Johan vet ju garanterat bättre än mig. Så är det ju bara, man har ju trotts allt alltid sig själv närmast, även om man inte är hel utan någon från utsidan. Det är ju det där med ge och ta, vårda och visa ömhet. Jag måste bli bätte på att ge, svälja min stolthet ibland.
Jag vet att jag inte är ensam om det, jag är ju trotts allt tjej och vad jag vet så ska vi inte vara enkla att ha och göra med :)
Jag har i alla fall träffat den personen som är som bäst för mig, med tålamod och ömhet, som gillar ordet nej.

.

1. Hur gammal är du?
22

2. Hur gammal känner du dig?
23

3. Vad har du gjort i dag?
Sov till halv nio, tittade på 101 dalmatinerna, var ut med hundarna, sen hamna jag här.

4. Vilken film såg du senast?
De 101 Dalmatinerna

5. Vem ringde du senast?
Akeliusfastigheter

6. är du besatt av någonting?
Det tror jag inte

7. Är du rädd för blod?
Nej

8. Beskriv platsen du befinner dig på just nu?
Ett rätt så tomt vardagsrum.

9. Vilken färg är dominerande i din garderob?
Svart

12. När vaknade du i dag?
Halv nio

13. Vilken är din favorithögtid?
Julen!

14. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
Ligger rätt bra här just nu faktiskt

15. Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till?
Det vet jag inte

Hur vill du tillbringa din pension?
Då vill jag resa mycket, umgås med familj och vänner.

17. Vad lyssnar du på just nu?
Hundsnark och datorsurr.

18. har du någon gång brutit ett ben?
Nope.

19. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl?
Ägg, mjölk, smör.. klarar mig nog på det

20. Vem är din favoritkändis?
Det vet jag inte, Jennifer Aniston kanske

21. Vad är du på för humör just nu?
Lite degigt humör, allmänt lat och slapp.

22. Vilka världsdelar har du varit i?
Europa, afrika

23. Snarkar du?
Händer

24. Vilka yrken har du provat på?
Säljare..cafe

25. Hur går du helst klädd?
Mjuka inte åtsittande, men helt och rent.

Kopiera listan och svara du med!


RSS 2.0