Söndag

Ledig dag och jag och Martina ska snart sticka iväg till Ullared! Idag ska vi bara åka hela dagen och i morgon blir det shopping på låg nivå.Sitter med halsont och snorig, inte helt okej. Men det får gå endå. Ha en mysig bakis söndag för det får inte jag!

Lördag

Nu har jag precis kommmit hem från Hotellet. Var ganska mycket folk, men var endå som vanligt. Lite dans och titta efter människor man känner ungefär. Jag och Martina höll oss nyktra då vi ska köra till Ullared i morgon. Jag gick hem lite tidigare än de andra, jag tröttnade helt enkelt, plus att jag har en dryg hosta. På vägen hem såg jag en kille bli sparkad i ansiktet medan han låg på backen. Ingen kul syn. Men han hade en massa folk omkring sig så jag behövde inte göra något.

Nu sitter jag och äter mandariner och tittar på svampbob Fyrkant, ska alldeles snart krypa ner i sängen.

24

Nu har jag och Martina varit till västerås och skulle göra en sak, vi stressade som dårar och kom fram tio minuter innan de stängde. Bra tänkte vi, men då har han stängt! Sånt där gör mig riktigt irriterad.. Så nu ska vi inte åka dit igen. Står det att man har öppet till 19, då har man öppet till 19 inte kvart eller tio i. Så vi åkte och åt på Mcdonalds för våra sista pengar för den här månaden. Sen åkte vi hem igen och raka vägen till stallet för att rida.

Nu sitter jag ny duschad i soffan och tittar runt vad som går på tv. Såg att friends är om en stund och konstigt nog så vill jag sitta och vänta på det. Jag har ju alla säsonger på dvd och har sett dem fler än en gång kan jag säga..

I morgon blir det jobb, springning och bio. Börjar faktiskt komma in i att jobba heltid nu. Känns riktigt bra, har mer koll.  Hoppas att det håller i sig så ett tag nu så att jag kan resa iväg.

Nu ska jag slappa ett litet tag till, sen blir det sängen.

24!

En månad till jul! Kan ju inte låta bli att längta lite. Det är ju så mysigt. Jag sov riktigt skönt i natt, ville inte gå upp, Som alla andra dagar också iof. Det är så konstigt att man alltid längtar till sängen eller åtminstinde är sugen på att lägga sig där när man gör det varje kväll. Man borde ju tröttna.

Nu måse jag skynda på till jobbet igen, lyckas alltid få lite sådär halvbråttom.


23

Nu har Martina precis gått hem och hunnit ringa en gång, aldrig blir man av med henne..  Nej då, Tycker mycket om henne, alltid välkommen på alla sätt. Det kan jag lova, är en vänskap som alltid kommer att finnas kvar. 
 
Jag har varit sugen på att färga håret mörkt ett tag nu så vi gjorde om lite bilder. Men det blev inte som vi hade tänkt oss. haha

Nej, jag tror att jag hoppar frisyrerna och kanske microfonen..


23

Vid den här tiden brukar det snart vara dags att gå hem från jobbet, och då är dagen nästan slut. Vilket är jätte konstigt, för på sommaren så hade man utan problem ordnat ihop något med några stycken. Men nu är det nästan natt, man går i ide på något vis i alla fall.

 

Jag hatar ris! Lyckas alltid bränna det i botten.. Får väl skrapa lite på ytan bara då. Nu är det alldeles snart dags för flygande jakob och träning om en timme. Är sådär sugen om jag ska vara ärlig, men det är ju väldigt skönt när det är gjort. Ska till sickne en sväng sen också.

 

Ha det bra, men inte bättre än mig!


23

Jag tycker inte om reklam.. Precis när man har fått undan alla papper och reklamblad från golvet, då kastar någon in ny. Nu har jag satt upp "ej reklam! lapp. Ingen mer reklam, blir ju bara en massa skräp. Inte konstigt att soporna blir fulla så fort.

Skönt att vara ledig idag, man får så mycket gjort. Laga storkok, flygande jacob blir det. Jag vet inga fler grytor på kyckling så det får bli det då. Tvätta och sätta upp det sista på väggarna i rummet. Nu blir det dammsuga och hämta den nytvättade tvätten. Älskar det lukten.

Snart är det mörkt igen, det går fort nu. Om en vecka är jag och shoppar på Ullared med Martina. Vad kul det ska bli!! Tror att bilresan dit blir roligast.

22

Vilken degdag jag har haft idag. Kom hem halv sju i morse, Mark och jag slog på lite friends och somnade nog ganska fort. Vaknade runt ett och sen har vi suttit vid tvn hela dagen och tittat på filmer. Jag har inte ens  varit utanför dörren. Tycker om såna här dagar ibland.



I morgon blir det städa ordentligt tvätta och fixa.


Familjen Johansson-Larsson

Vad mysiga de är, mycket avundsjuk på det dom har. Ett fint hus, en trygghet, en familj. Någongång är man där själv. Men inte än.. för ikväll är det fest på hög nivå med Martina. En lite impulsgrej, får se var vi hamnar och hur.




21

Nuu blir det sola och sen köpa sprit, kanske blir det fest ikväll. Lutar åt det, ska bli kul.

Just nu har jag bara en irritiation i kroppen, jag har ätit så det beror inte på det..hehe
Jag skulle vilja bryta av någonting. Men det gör jag inte, jag går till solariumet och sen till systemet, sen är det säkert borta för så ska jag till Sickne och måla kök.

Jag tänkte på en sak på jobbet, jag blir riktigt imponerad av vissa mammor, vilket tålamod de har. Det finns tonårstjejer som får välja precis vilka skor de vill i HELA butiken. Mamman visar lite olika förslag, jag visar lite olika, hon tittar själv på en massa. Men de hittar inget de vill ha, vissa tjejer sitter i butiken i mer än en timme, men hittar endå inga skor. Jag skulle bli tokig om jag var en sån mamma, de måste ju ha skor så är det bara, men de är så kräsna. Tålamod de har dom.

Skulle vilja ha en matta i mitt kök, ekar nästan här inne. 

Ha en super/supar lördag för det ska jag ha!

Natt

Nu har Simon,Johannes, Sanna, P och Matilda gått hem och jag ska sova. En skön sovmorgon väntar och jag hoppas verkligen att jag får sova ut i morgon. Ska ut med Leia en sväng nu så behöver inte hon komma ut på ett tag.




20 November

Nu har jag socker under hela fötterna. Vilken morgon.. Hur sugen är man på att dra fram dammsugaren  så här på morgonen? Inte alls faktiskt, så det gör jag inte heller, jag bor själv, jag gör vad jag vill när jag vill. Det är väl Leia som får stå ut med det under dagen.

Så var det dags igen, måste göra mig i ordning till jobbet, välja kläder... tråkigt är inte sugen på något i min garderob.

19 November

Nu har jag "lämnat av" Ella vid normalmska, vi tittade på den oändliga historien, det var ett tag sen man såg den. Var tyvärr inte lika bra som när man var liten.

Idag provade jag på något nytt. Rostade blodpudding i brödrosten och det gick så bra så, men det var godare i stekpannan så jag gjorde bara två i rosten. Men kan vara bra att veta om man har bråttom någon gång, eller helt enkelt är för lat.

Nu har jag bara en hel arbetsdag kvar sen är jag ätligen ledig i tre dagar, gud så skönt. Har varit ledig en dag av tolv så det är jag värd tycker jag.

Nu börjar mitt tålamod ta slut på Leia, hon står i hallen och bara piper. Tror att jag börjar blir trött också..


Dricka vatten, borsta tänderna och sova, det ska jag göra.


Torsdag


Usch, vad jag skulle vilja lägga mig i sängen igen. Idag znosade jag en och en halvtimme och det bara svichade förbi. Vilket har resulterat i att jag har ganska bråttom just nu, och jag är dålig på att stressa!



Det verkar ganska idiotiskt att sätta Alt Gr knappen längst ifrån @ knappen. Har jag en macka i en handen så går det nästan inte ens att få fram @/snabela/alfakrull. Eller, om man bara skulle ha en hand, då blir det jobbigt, det går, men jobbigt. Har man mindre fingrar än mig så får man nog ta hjälp av tungan. Vilket ilandsproblem..

MEN jag lär väl göra det vilketsom.. Om tjugo minuter måste jag vara redo och jag sitter i morgonrock och äter tomtegröt.



Nä, kaviar på morgonsocken och morgonfrisyr i ögonbrynet.. näe..


Oonsdag

Och hemma igen efter jobb och en promenix till Lild. Sitter och äter tomtegröt och lite mackor. Jag är helt såld på knäckebröd med prickigkorv just nu.

Nu blir det ägg och kaviar!

Sen blir det en springrunda.

Onsdag

Nu är jag redo för en ny arbetsdag. Är inte taggad till 100 men jobba måste man. Det kommer man aldrig att komma ifrån. Jo, om 45 år.. Det är rätt så långt kvar. Än så har jag bara jobbat i fyra år. Äh inte värt att lägga ner ångest på sånt skit som man egentligen inte kan göra något åt.

Nu har jag Leia hemma och hon verkar inte trivas, en rottis som inte äter. Men det ger sig nog, hon vill endå bara ligga och grisa i sängen, jag förstår henne..

Nä, dags att ge sig iväg och pumpa cykeldäcket.

En lång dag

Har det verkligen varit. Inga kunder i butiken och jag vantrivs sjukt mycket då. Dagen blir så fruktansvärt lång, och inte bättre blir det av att stå själv sista timmen. Stå rakt upp och ner och titta ut i ett stort tomrum. Usch.. Vänta ut tid, det finns nog inget värre.

Åkte hem dirket och åt mat, kände att mitt tålamod var i botten och det enda jag vet som hjälper på mig är att äta då, mitt blodsocker får inte bli så lågt, risken finns då att jag kanske råkar slå någon på vägen hem och det verkar ju onödigt.

Nu har jag även bankat igång diskmaskinen!! Hur skönt som helst, nu går den tom en gång så att den får rensa ur lite, den har nog stått närmre ett år. Den stog och bara surrade först, då blev jag mer irriterad än vad jag redan var, så jag slog faktiskt på den och då... Plötsligt händer det!

Imorgn kommer Leia och ska bo här en vecka med mig. Får se hur det går, en rottis i en lägenhet, men jag blir faktiskt bara glad:)

Nä, nu ska jag till stallet och rida, sen får jag se om jag hinner träffa Martina en stund vore mysigt.

Hejsvejs!!

och söndagskväll

Har varit en ganska givande dag idag endå, har inte gjort mycket men endå väldigt skönt.

Städade ur min garderob så att det ser bättre ut iaf, sen kom Martina hem idag!! Jätte kul. Signe, Martina, Ella och Pontus var här och vi gjorde inte så mycket speciellt, lagade och åt mat, flygade jacob bjöd jag på. Sen blev det till att spela lite kort fram till nu. Jag tycker verkligen om såna dagar, när man är några stycken och inte gör något speciellt alls, man bara är.

Nu sitter jag själv och funderar på om jag ska ta tag i disken, igen.. Måste få igång diskmaskinen så jag slipper diska mer. Ska ringa Martina tror jag, kanske kan smyga över till henne och hämta den sista delen till maskinen.


Söndagsmorgon

och jag har nyss borrat i köket, satt upp en tavla. Lite frukost har det också blivit sen sol och så skulle Sickne komma över en sväng om några timmar, det var ett tag sen vi sågs. Nu ska här diskas, Vad kul!!!!

Så fint!

Jätte stort tack Emelie för hjälpen!  Följ hennes blogg på EmelieLakkHesselius.blogg.se :) Lite smygreklam för alla mina säkert 1000 läsare ;)

 

Nu har jag äntligen en ledig dag framför mig och jag är nykter och ska så vakna i morgon, så skönt. Kom nyss hem från bio med familjen, vi såg 2012 Jätte bra film! Blev tårögd flera gånger, och jag är inte den som brukar gråta till filmer. Den var rätt lång, 2,5 timmar, trodde att det skulle bli segt, men ikke!

Å så har jag hittat en kattras som jag skulle vilja ha i framtiden: Cornish rex. Den är inte jätte söt jag vet, men den är charmig. Sanna har en sån hemma och den hårar nästan ingenting, hur skönt är inte det? En liten famlijemedlem. Någon gång..

Snart kommer Martina hem! Då ska hon få hem sin kanin, han tycker endå inte om mig.

Nä, nu blir det sängen!


EMELIE HÄR..!

Hej hej, håller på att fixa designen här så ursäkta om det ser förjävligt ut emellanåt, ni märker när designen är klar!

11 var visst idag..

Ligger under filten i soffan och fryser. Blir knäpp på det här, är alltid så kall om händerna och fötterna. trycker in fingrarna under kroppen för att få värme, men det hjälper inte heller. Får gå och lägga mig under täcket, vad jag tjatar om mitt täcke, haha.

Skulle till signe idag, men är helt slut efter jobbet idag, vill bara hem och inte göra någonting, det är jag faktiskt värd, var länge sen. Blir nog en sån dag i morgon med, skulle vilja ut och springa men förkylningen tar över. 

Nu är det bara tre arbetsdagar kvar, sen en sovmorgon, undrar vad det blir i helgen? det visar sig:)

11 redan

Vågar knappt gå in på bloggen, Emelie håller på att designa den, kanske förstör tänkte jag, men det verkade vara lugnt :)

Jag har tänkt på en sak, livet, tro det eller ej,  men även jag har funderingar om just livet.
Det är ju bara en evig strävan, strävan på bättre tider, bättre jobb, soliagre dagar, bättre kropp.. "när jag får barn" "när jag bor i hus" "när jag träffat min.." "när jag har gift mig"

Bara tänker vad sjukt det är, och det kommer aldrig att ta slut, det kommer alltid finnas en strävan, eller längtan. Fast det är väl kanske det man lever för, just en strävan och längtan. Vad skulle det annars vara för mening?  Men jag undrar om man någonsin kommer att känna att man faktiskt är där.

Jag har åkt på förkylning, segt, men inte så farligt som det brukar vara. Jag brukar mest vara arg och irriterad men nu är jag faktiskt bara snorig och ont i halsen. Tur det iaf. Så det blev ingen ridning för mig idag, och antagligen ingen träning resten av veckan heller, vill hellre bli frisk och köra hårt sen.

Idag har Martina namnsdag också. Tycker att hon kan komma hem, är lite ensamt faktiskt.

Min säng ser extra mysig ut, bara för att den är obäddad, täcket ser riktigt pluffsigt ut. Men ett tag till ska jag väl vara uppe.

Måla

Nu har jag målat klart, nöjd blev jag. Gardinerna är uppe också. mm nu trivs jag.

Ska plocka undan lite små plock. Mot kvällen kommer Simon, då ska vi betala Åre!


Tjopp

.. November 9 kanske?

Lite bakis är jag allt, fast jag kanske inte riktigt vill erkänna det. Har satt upp lite gardiner, och helt ärligt så ser det faktiskt förjävligt ut.. Det är inte min grej bara. Det är långt kvar innan lägenheten är färdig, saknar köksbord, har bara målat halva rummet och kanterna på tapeterna sitter kvar, men jag är endå rätt så nöjd. Jag menar, jag Martina och Signe har ju faktiskt gjort allt själva.

Var ut i västerås igår, var okej. Tjalle festade hårdast.

Nu börjar det närma sig Ullared! Jag och Martina ska åka dit och julhandla, det blir en riktig roadtripp, sova i stuga och grejer.

Undrar om jag ska sätta igång och måla lite så att det blir färdigt någon gång. Men jag tröttnar ju så fort..


3 November

De mest fantasifulla rubrikerna känner jag.

Jag förstår inte hur jag kan känna mig så ensam när jag har jätte mycket människor runt omkring mig. Jag är ju verkligen inte ensam. Träffar någon varje dag. Det är nog något knäpp jag har fått för mig bara.

Efter jobbet idag åkte jag direkt och handlade lite, slängde i mig mat och sedan raka vägen till stallet, var riktigt mysigt att rida idag. Månen lös upp riktigt starkt. Sen åkte jag till Sickne och fick en liten inflyttningspresent, åkte vidare till Martina och hämtade färg som hon hade köpt till mig. Det är mycket nu.  Har iaf målat en halv halv vägg inte ens det, men det ordnar vi i morgon.

Just nu fryser jag lite om fötterna, ska bli skönt att lägga mig i sängen med mitt pluffsiga duntäcke, de har nog saknat mig.

Tittar på den englska varianten av talangjakten, ganska kul.

Tänk om man hade en talang..

1 November

Ja, tiden går fort. Kände för att skriva av mig lite, sådär när man sitter och bara tycker synd om sig själv. Fast egentligen har jag ingen som helst rätt att göra det. Mitt liv är ju helt super på alla sätt just nu. Har jobb, heltid nu också, en månad framåt sedan kommer jag att gå ner på 75%. Jag har fått en lägenhet som jag tror att jag kommer trivas jätte bra i, bara jag kan få lite ordning, sen har jag köpt en ny bil också. Jag har ju egentligen allt jag behöver. 

Ska bli skönt att vara ensam ett tag nu, hitta sig själv på något vis. Men endå så har jag någon sorts längtan i magen som jag inte kan beskriva. Längtan efter en trygghet som jag hade en gång. Tar tid att ta sig dit, men dit vill jag så småning om.

Igår hade jag hur som helst jätte kul, riktigt kul. Synd bara att den slutade i Martinas säng med en hink i famnen. Men är det shotkväll så varför inte gå all in?

Nu måste jag pallra mig tillbaka till Martina, vi ska spela bingolotto, Martina jag och Sickne.

Tjarå


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0