Kväll

Nyss sprungit med Håkan, bra jobbat idag, helt slut. Ännu mer slut. Men jag vill inte sova, jag vill inte upp och jobba. Jag vill sova till tio, ut och gå, sola, bada, umgås. Mysa, kramas, det vill jag göra.. Men icke, sover själv, jobbar, kommer hem själv, äter själv.. aaaa ibland så tröttnar jag på mig själv.

Dusch, själv. Sova till lite friends..



Blablabla från morgon och till kväll..

Trött som tusan är jag, var riktigt längesen jag var så trött som jag är nu. Skulle kunna somna när som helst..
Väntar på Håkan som ska höra av sig så kan vi ut och springa, sen ska jag sova. Jag vill ju göra saker nu när det är sommar.. men är kroppen trött så lär man väl lyssna. Igår var en perfekt vardag. Sov ut gick en sväng med Pia plockade lite gjorde mig i ordning i luugn och ro. Började jobba tolv, slutade sex, åt, slappade lite, gick ut och gick en sväng, hem till Jocke, lite tvspel och sen sov. Pörfekt! så vill jag ha det jämt.

Men nu måste jag gå upp så jäkla tidigt så nu orkar jag ju inte annat än att sova och äta. Kul liv. Men träna måste man så det ska jag.

Hittat ett program som verkligen lockar mig! Socionom! Det kan verkligen vara något. Men, alltid ett men, Umeå eller Lund..

Födelsedagsfest

Är så sjukt nöjd med åretsfest! Hade jätte höga förväntningar och det toppade iaf allt. Mycket folk som kom och gick, en spegel gick sönder men det var allt. Inget kalas utan kras? Ölhävar tävling, live band och massa bra humör! Halv sex åkte vi hem och la oss, de flesta iaf. Tjalle, Nicke och Micke bankade på min dörr sju, och skulle efterfesta. jaja..

TACK TACK! ! !



Födelsedagsbarn!



Fylleman

Det finns människor och det finns människor..Bra och dåliga, det vet vi..

Jag kom hem strax efter tolv och skulle gå en kortis sväng med Pia. Vi korsningen möter jag en full man 25-30 år, och en bil åker förbi i samma stund.
I vanliga fall bryr jag mig inte så mycket om fulla personer utan svarar på deras frågor och går vidare. Den här mannen följer efter, ropar och ber mig stanna, kallar mig gumman och går fortare efter. Faktiskt. Jag tycker att det börjar bli lite obehagligt. Jag säger till honom att sluta gå efter och gå ifrån mig och låta mig vara. Men han och jag har tydligen något att snacka om i hans mening och fortsätter att gå efter mig.
Det är här det kommer en som jag vill hylla idag, killen som körde förbi mig i korsningen i samma ögonblick som jag möter fyllot har vänt, han kommer tillbaka för att se att allt är okej och tycker att jag borde akta mig för honom. Han står och väntar till jag ringt Simon vars bil jag såg stod bredvid mig, Simon kommer ner och vi går in till Oscar.

Inte jätte hemskt och inget hände, man jag blev så glad för att han vände med bilen. Tack igen skulle jag vilja säga. Och tack Simon som kom ner, det är tur man har vänner i alla lägen.




RSS 2.0