"Den som vill ha ägg, får finna sig i kacklet."

När man är så här arg och ledsen kan till och med situationen där skalet inte lossnar från ägget som det ska vara jorden undergång.

"Vänskap är som ett bankkonto: man kan inte ta ut gång på gång utan att sätta in något."

Nu är jag hemma i Sala och sitter med katten "Tingeling" i knät.Vädret är halvdant och jag med, en dusch skulle sitta fint. Efter det ska jag åka hem till Agnes, Signe och Jerry! Måste få se hur stor hon har blivit. Ska hinna med att träffa Martina och även där se hur stor hon har blivit, tiden springer iväg.. Och efter det ska jag träffa Sanna. Som jag längtar.

Nu blir det dusch!

"Bättre att slå huvudet i väggen än att aldrig använda det"

Min hjärna brinner.. På jobbet är det helt okej, jag tror till och med att jag törs säga att jag älskar det! Ett varierande arbete som innehåller det mesta jag kan tänka mig. Men hemma, jag vet inte vad. Jag måste ta tag i det.. Jag måste hem.

"Varför ska man vara frisk i en sjuk värld?"

Igår hade jag nog världens sämsta kväll någonsin (om man bortser från de gånger jag är sådär fruktansvärt bakis), Jag ville nästan bara hoppa, inget var bra, blev irriterad av att höra Ullis andas till och med. Hur hemskt är inte det? Jag gick in i sovrummet och la mig, så jag kan väl säga att jag har sovit nästan ifrån klockan halv nio igår till halv åtta i morse. Är jag piggare och gladare? Näe, känns som vanligt.

Måste ta tag i någon form av träning, men jag är så omotiverad. Tror att jag är lite sympatigravid med Martina, hon tränar ju inte för att hon inte kan, så då gör väl inte jag heller det ;) Nu kan jag inte ens skylla på att det är kallt ute, för det är det ju verkligen inte.

Usch, något jag själv märker och inte gillar är att jag har blivit så fruktansvärt mycket mer negativ sedan jag flyttade hit. Det är oftare jag ser det negativa än det positiva. Jag är i normala fall en ganska glad person, tycker jag själv. Sen kan ju någon annan uppfatta mig på något annat vis men det är en annan sak.  Något posetivt är iaf att jag verkligen trivs med mitt jobb och mina kollegor! Synd bara att det inte ligger närmare Sala.. Ni ser!! Negativt direkt ur det positiva.. Skärpning!

"Man lever bara en gång och många inte ens det"

Söndagens baksmälla var nog den värsta någonsin.. Spydde fram till klockan 17. HUvudvärken och illamåendet låg i till 23, fy fan, rent ut sagt!
Men något straff ska man väl ha för att man nu mer inte dricker mer än var tredje månad.

Kvällen var iaf kanon, riktigt kul med nya ansikten och se vilka man jobbar och har att göra med, och jag kan väl säga att vissa förvånar mer än andra.
Dags att pysa iväg till jobbet, dag ett av sju avklarad! Herå!

"Varför är det alltid så mycket månad kvar i slutet av pengarna?"

Idag är jag tragisk. Jag har inte gjort ett skit alls idag.. Kokat två ägg, varit ut med hundarna någon timme. Sen har jag varit bänkad i soffan och bara tittat runt på olika sidor på internet. Ringt Johannes, Anton och Mark har jag gjort också, skönt att prata lite. Det saknas. Jag har inte sminkat mig sedan i onsdags, håller jag på att säckar ihop här borta?

Jag längtar hem, hem till mina vänner och min familj. Längtar att kunna ta bilen när jag vill och veta att jag inte behöver sitta i köer i timmar för att ta mig fram två mil. Jag är ingen storstadsmänniska. Och säg inte "det visste jag innan" För det visste jag med, men jag måste ge sakerna en chans, måste se vad staden har att erbjuda utöver trafiken och stressen. Och visst det fungerar, men vad har jag gjort mer här än vad jag hade kunnat göra i Sala eller i Västerås? Ingenting, åkt tunnelbana kanske. Men jag hade garanterat träffat fler vänner och gjort mer spontana saker som inte kräver en sån planering om jag hade bott kvar. Jag hade tränat mer än vad jag gör idag, för allt här är så jäkla dyrt. Ja, nu är jag trångsynt..

Jag skulle ju ha tagit med mig hundarna och tränat lite agility, men tiden och humöret sprang iväg.

Om tre timmar ska jag möta upp alla mina kollegor på affären och sedan ska vi ut och äta, och med mina 169 kronor på kontot så blir det nog inte mer än så tyvärr..  Men trevligt ska det bli :)

Men hur det än är så får man aldrig glömma bort att lyssna på sig själv och vara lite självisk i vissa fall, för sin egen skull.
Lycka.

"Alla har rätt till min åsikt"

Människor kan vara det äckligaste jag vet. Här om dagen var jag på brukshundslubben med Pia och hon sprang som vanligt lös i skogen. Hon rullar sig nästan hela tiden nu på våren av ren lycka. Sen när hon kommer tillbaka så har hon rullat sig i människobajs.. Det är äckligt. Äckligt av Pia och äckligt av personen. Någon dag senare går jag ner med hundarna till en liten dunge bredvid tunnelbanan och jajjamen! Där ligger en lång fin äcklig bajs till. Precis bredvid tunnelbanan. Ja, till och med vidrigt.

Så hon fick åka i en påse hela vägen hem :)

Var ut en liten runda med hundarna i morse och nu har jag fastnat vid tvn och datorn, ska snart städa tänkte jag. Imorgon ska jag ut med jobbet och det ser jag väldigt mycket fram emot, frågan är ju bara den var jag ska ha på mig? Man kan inte ha på sig fest kläder som när jag går ut på krogen, jag kan heller inte ha finaste klänningen. Det får bli favoritplagget: Mjukisbyxor!

"Målet är ingenting. Vägen är allt"

Min första lediga dag på 14 dagar! Jag är värd den. Var ut med hundarna i parken i morse jätte skönt väder, men såklart inte lika skönt som igår eller tisdags. Gjorde mig en riktigt god frukost och åt tills jag mådde illa.

Nu har jag tittat på Big Brother någon timme, upp ur soffan, ut och gå och senare till veterinären med Ullis som ska få spruta.
Hejhej!


"Nu har jag tränat två pass i veckan. Varje dag"

Och jag är ju en av de här Big Brother freaken, nu är det spännande. Jag håller ju självklart på Peter och vem som åker av Katta och Gurkan, det kvittar för min del. Men på söndag måste jag titta!

Var iväg med Pontus och Jennifer och tränade agillty med Pia och Kenza. Fruktansvärt nöjd är jag över hur bra allt går, Pia tyckte att det var toppen! Nu längtar jag till nästa gång, funderar på söndag :)

Zoombiefilm på tv 11, blir nog den en stund och sen sova. Najt.

"Man hör vad man vill höra"

Ställde klockan på halv åtta, då jag visste att några snubbar skulle komma hit och fixa våra fönster. Vilket de har sagt tre ggr tidigare och inte dykt upp.. Men idag kom han! Dörrklockan ringde precis samtidigt som väckaren. Snurrig och nyvaken öppnar jag dörren och släpper in fönsternissen. OJ så han babblade.. Nej, tänkte jag, jag orkar inte. Stod ett tag med svullna nyvakna ögon och var "trevlig" sen smet jag in till sovrummet.
Men nu så GODMORGON!

"Oro är när man betalar ränta på problem innan de förfaller till betalning."

Sitter med en liten klump i magen och varför har jag det? Ibland är det bara en känsla som sitter i magen som jag inte riktigt kan sätta fingret på vad det faktiskt är. Mycket har väl hänt under det senaste halvåret, klart att det måste gegga ihop sig ibland, något annat vore konstigt.

Mitt nya schema som jag har fått är annorluna mot alla andra scheman jag någonsin har haft. Nu ska jag jobba tio dagar och sedan vara ledig i fyra, jobba sex vara ledig tre och sen har jag inte en aning hur det ser ut nästa månad. Jag har ju lite önskemål om någon ledighet över lite dop och en veckas semester, det borde inte vara omöjligt!

Jag och Johan var på bio igår och såg Rio, en väldigt känsloladdad film, jag grät till en tecknad. Igen. Men den ska jag se igen och musiken i filmen älskade jag! Jag tänkte lägga in låtarna på min spotifylista, men just de låtarna som jag ville ha fanns inte där, såklart.

Sitter i mjukisar och har ätit frukost, ska åka till jobbet om 50 minuter och jag får stressa! Som vanligt, jag är bäst...

"En höna är den enda som kan ligga på ett jobb och ändå ge resultat."

Morgonen är kommen och det är dags att gå upp och göra mig och Pia redo för nya jobbet som börjar idag.
Jag har sovit gott och är inte nervös, nervositeten brukar komma när jag står utanför dörren. Allt har sin tid och i arbetet är jag mig själv och gör så gott jag kan och lite till!

En sak är märklig, för hur det än är så låter inte Okq8 som något jobb man stannar kvar på, inget arbete man skryter om och är stolt över. Däremot Eurosko som jag jobbade tidigare har ju faktiskt lite bättre status, vilket är jätte konstigt. För om det är någonstans du måste vara överallt och ingenstans så är det på OKQ8.  Jag har då aldrig haft en bättre stressträning än där.

Två personer jobbar under ett pass och allt kan hända på en och samma gång:
Hyrbil kommer, (en ska ut tanka upp den och parkera den), Samtidigt kommer sju kunder och ställer sig i kö och blir irriterade över att de inte "bara" kan få betala sin lilla tankning för att kunden före faktiskt vill ha två koktakorvar i bröd och eventuellt en hamburgare,  bullarna bakom dig börjar lukta bränt, personen ute vill tanka, larmet går och du måste kasta hamburgare (vilket inte tystnar fören du har stängt av det larm som skär sönder dina öron),  en person som vill hyra bil, och sist men inte minst: Le för guds skulle le! Få kunden att känna att den är den enda i butiken och var personlig!

RSS 2.0