Snö

Jag kom idag fram till att jag faktiskt hatar snö för tillfället. Jag brukar inte bry mig så där jätte mycket. Är det vinter då innebär det snö. Såklart. Men nej! Jag vill aldrig mer gå ut.

Idag är nog Johan glad som inte är med mig, humöret är på minus. Tror allt är fel, allt.

Måste sätta igång med min träning igen.. Nu ska jag ta min absoluta favorit Pia och ta en liten promenad i det underbara vinterväder vi har..

Sämst

Jag är helt sämst på det här med blogg, blir inte direkt regelbundet. Dels för att jag inte är så vidare bra på att uttrycka mig och dels för att jag vill piffa upp bloggen lite, men det är inte heller min starka sida. Vilken är min starka sida?


Är nu hemma i sthlm och ligger sjuk. Det är grejer det! Hade tänkt att måla sovrummet och fått ordning det sista nu i helgen, men icke! Då skrek kroppen ifrån, huvudet också för den delen. Det blev nämligen inte så snyggt som jag hade tänkt mig.  Valde lila färg, men ska nog välja en ny, beror på vad Johan säger om det.

Sjukt tråkigt att ligga hemma och glo upp i taket när solen skiner ute. Var ut en stund med Pia, men finns inte riktigt den där orken till att springa och hoppa runt som jag skulle vilja.  Hur som så verkar Pia nöjd med att vara inne och dega.. som vanligt..

RSS 2.0