"Tunn som en flugsmälla"

Av någon anledning gick jag in på Kissies blogg, av ren nyfikenhet tror jag, ville nog se vad det är så många läser om. Men usch blä och fy! Hur smal får man vara? Enligt mig så är hon nog sjuk. Jag brukar tycka att det är fint att vara ganska smal, men nej. Det är ett barns kropp hon bär om man bortser från de enorma bröst hon köpt. Sen så skriver hon ju faktiskt inget vettigt heller, iaf inget som jag fastnade för.

En sista ledig dag idag och den består av tvätt och sedan en sväng på Ikea med Johan mot kvällen.

Igår gick vi ut och åt, jätte mysigt! Sen la vi oss i sängen och tittade på film, jag slocknade på en gång.

Dags för frulle!


"Att inte välja när man måste är också ett val"

Fruktansvärd beslutsångest om min hårfärg. Blond som jag faktiskt är i grund och botten eller brunett? Det är så olika från dag till dag det där. Jag trivs så väldigt bra i mörkt, men det är ett jäkla färgande, en blond utväxt på mörkt hår är inte jätte snyggt!

Idag blir det en tripp till Sala! Träffa Signe och Carro. Martinas pojkar ska allt få sig en doppresent.

Upp och hoppa, Pia vill kissa och få motion.

Tjopp!


Sova..

Undrar vad man gjorde förr, för bara två år sedan innan man gick och lade sig? För jag kan slå vad om att alla som äger en smartphone surfar på den ganska precis innan det är dags att släcka och sova för natten.

Jag uppskattar min telefon väldigt mycket och kan idag knappt förstå att jag inte var speciellt intresserad av att skaffa en. Men så blev det och kvällar som de här är den min räddning.

Har fått så svårt att sova, jobbigt att andas. Luften går inte riktigt ner i lungorna, vilket bara gör det till en ond cirkel och jag vrider och vänder på mig, andas fortare. Fint de, inte alls ångest..

Har idag varit och handlat, shoppat kläder faktiskt. Helt själv, jag och johans kort. 833kr tre stickade tröjor, leggings, två linnen och en halsduk. Inte illa pinkat tycker jag.

Nu har jag lagt mig i gästrummet för att inte störa Johan som inte är allt för lycklig på mig just nu. Han ska upp fyra och jag tryckte lite på hans träningsvärk. Inte jätte populärt.. Men jag rår ju inte för att det är så kul! Någon glädje måste ju jag kunna få av all jäkla träning. Men icke! "Det är inte kul" Men joo tänk för att det är det!!!


Nu ska jag ge mig på att läsa en bok! Herrå!!


Huvudvärk

Ligger fortfarande i sängen och har inte tagit tag i mig själv än, hungrig, ont i huvudet och allmänt trött. Huvudvärken har suttit i sen igår kväll. Brukar aldrig ha ont i huvudet.

Ska dra mig upp, rasta Pia, äta frukost och hoppas på bättre tider. Senare blir det äventyrsbad med familjen i Borlänge.

Herrå.


RSS 2.0