Onsdag

Första arbetsdagen efter en lång helg med kryssning. Det var galet, fest överallt och ingenstans. Jag var halvsjuk, så det sög lite..  Det blir vad man gör det till. De satt upp en frisörskyllt utanför hytten så några blev snaggade. Hade en jätte bra dag i Riga med riktigt fint väder. Hoppas på fler kryssningar..

Nu kom jag nyss in med Pia från en promenix.. Jag brukar ha henne lös när jag går runt dammarna i stan, hon kommer alltid springandes ifatt mig, så jag går bara och tittar inte bakåt. Men en gång så kom hon inte springades, så då vände jag mig om och såg att det var väldigt livat i vattnet, stackarn hade ramlat i.. men lite kul var det också.

Nu ska jag titta på en film som Signe rekomenderade. Litar på henne då :)

Hoppas att hon får det jätte mysigt i Thailand!


Stall

Nu ska vi ut till det "nya" stallet och rida för första gången, En islandshäst som står med Barbie. Kunde ha haft lite roligare väder..


Pia


Alla har rätt att leva sitt eget liv på sitt egna sätt.


Torsdag

Sitter på jobbet och har nyss varit ute på lunchen med Pia. Pia är då min fralla, fransk Bulldog. Världens goaste!! Kramas, det vill hon göra hela dagarna om hon får. Det gör mig inget alls, sånt får jag endå för lite av.

Hon sitter lugnt fint och tyst på kontoret medans vi jobbar. Det kunde inte vara bättre. En familj, det har jag nu.

Lycklig lycklig!

Söndag

Hyffsat lugn helg har det varit. Två fester. Men jag höll mig lugn.

Har varit ute och sprungit med Sanna nyss, var längesen jag var såhär slut. Sköönt! Bra jobbat då!

Ska städa nu faktiskt, sen hem till familjen och hjälpa till att packa.

Ha en bra soldag!

hejhejhej


Blogg

Tittade in på en blogg nyss, vissa är verkligen duktiga, det blir intressant att läsa, som en bok. Så är den snygg också. Det går väl att lära sig, men då ska väl intresset finnas också. Det har inte jag.

Jag tog sällskap med Sanna och Malle på springturen och sjukt vad man orkar mycket mer än vad man tror. Jag är stolt och nöjd med turen.

Sen tog mitt godissug över när jag kom hem iaf..! Jag cyklade till coop och köpte faktiskt en glass med blåbärssmak. Men den inehåller ju ingenting! Jag såg det när jag kom hem. En nyttig glass utan mjölkprodukter osv.. Smakade bröd ungefär och det hade jag ju faktiskt i skafferiet om jag hade velat ha det.

Brist på annat så ska jag väl hoppa i säng. Har fått fruktansvärt tråkig vardag på senaste tiden. Ändring.

Undrar när städhumöret kommer tillbaka, så här kan man ju inte bo.

Red dragon på tv den är faktiskt riktigt bra. Somna till den blir det.


Torsdag

Så var det det här med städa.. det är inte så kul. Jag tror att jag är helt ensam om den saken. Det ligger en stor lerhög i min hall, men tittar jag inte dit så ser ajg den ju inte, då gör det egentligen ingenting om den ligger där. Jag ser den i stort sätt bara när jag kommer hem och när jag går.

Jag är sjukt sugen på att ha en tjockiskväll. Massa gooodis. Men icke, blir nog ut och springa lite sen. Snart när jag tar tummen ur, men det får inte bli mörkt, så med andra ord så måste jag ut nu iaf..

Snart är det 100% Partykryssning!! Ganska kul!

Dääär fick jag ur den.. nu blir det springa!

Hejhejhejhej

Tisdag

Inatt har jag pratat med mig själv säkert fyra gånger i tron om att det sover folk hos mig. Legat och skämtat och tyckt att jag var rolig, kände mig jätte dum när jag inte fick svar på mitt skämt. Då var det ju ett dåligt skämt. Tänk om någon hade lyssnat på mig när jag låg där i min ensamhet, vilken kul syn.



Sov riktigt dåligt inatt, vaknat flera gånger och varit pigg vid tre och sex. Sen när man väl ska upp då är man ju såklart sjukt trött. Men jag tog mig upp i tid och sitter och käkar frulle med mixmegapol.

Idag skulle jag helst ut och springa igen, är ju så fint väder! Men jag ska upp på hästryggen på kvällen istället, inte helt fel det heller!


Springtur


Tog tag i mig själv idag och gav mig ut och sprang för första gången på två veckor. Underbart väder, musik i örnonen och det flöt på. Tänkte springa en runda som jag och sanna gjorde innan vintern, de går genom skogen.

Började hoppa mellan lerpölarna, geggamojan och snön. Upptäckte snart att det kommer inte gå att hålla sig torr, så lite blöt kan jag väl gå med på. När jag kom halvvägs genom skogen så kom havet.. Ja skulle bli tvungen att simma igenom för att komma fram. Började gå och det blev djupare innan jag upptäckte att jag måste faktiskt vända..

Man får se det positivt, när skorna är genomblöta så blir de lite tygre = lite mer träning i varje benlyft. Sen om jag luktade som en gammal kohagen det är en annan sak.

Det var värt ett försök iaf. Kläderna i tvätten och skorna, kanske bara är att kasta då.. Nu ska jag ut i solen igen, tvätt dags för pärlan!



Måndag

Lediga måndag.

Ligger kvar i sängen och njuter av det. Inte bakis och har sovit ut bra. Grym träningsvärk i vaderna frn i lördags har jag. Ganska pinsamt faktiskt.. Jag och Emil hade hopptävling jag förlorade, jag tyckte att det fanns annat att göra på festen än att hoppa. Men mina vader. Jag har inte tränat på två veckor för förkylning, men så fort kan man väl inte bli otränad?


Idag ska jag tvätta bilen som jag har sagt så många gånger.. Men nu har jag hittat rost!! Sen ska jag fixa ute på ballkongen.

Var på bakis dag igår hos Martinas mamma först sen drog vi vidare till Signe och Jerry. Sov i soffan en stund, skönt det.

Festen i Lördags var grym! Lyckat, mycket blandade människor som kom, inget tjaffs. Men en Iphone och en nyckel är borta, alltid är det något. 16 - 04.. Inte konstigt att jag mådde sådär i går.



Man kan ju undra varför jag själv sätter mig i så jobbiga situationer. Hatar det och ger mig själv ångest. Men jag är rak och ärlig, det kommer man längst på. Tror jag. Bara att ta tag i det.

Nä nu toalettbesök!!





Onsdag

Gick upp tidigt tog en cykeltur ner till solariumet, är så vit att jag knappt ser att jag håller i kylskåpsdörren, då är det dags att sätta lite sol på huden tycker jag.

Var på paj hos Oscar igår, tittade på medans Simon och Johannes spelade tvspel.. det är sådär med hockey måste jag ju erkänna. Sen slog vi på supersugen den är däremot sjukt kul.

I morgon ska jag iväg och titta på hund! Just nu känner jag att jag skiter i vad alla  andra tycker om den saken. Jag tror att jag kommer att må bra av det. Jag har fått ordning på mitt liv och min vardag, jag vet vad jag saknar och vad jag behöver. Jag får ett ansvar som jag tycker om. Jag måste ta mig ut på morgonen och gå. Bra! Så är det en hund som är tålig och orkar springa med mig, samtidigt som den älskar att ligga och slappa, precis som jag. Liten och halvful.



Nu ska jag snart begemig till jobbet. en dusch bara :)

Måndag

Har sovit sjukt länge idag, för att vara jag. Elva stod klockan på när jag vaknade. Men är man lite sjuk så är det väl bara bra.

Igår efter kinamaten gick vi hem till Oscar och gjorde film med xbox. Grymt kul kan jag lova, skapligt fult.

Sen gick jag vidare till Martinas mamma och åt middag med familjen. Vi fick ett varsit stort påskägg. Vi rullade hem..

Sen vidare hem till mig med Sanna, JOhannes,Jocke, Martina och Simon för att titta på film. Funnt people, var lång och jag låg och var irriterad över att jag snorade hela tiden så jag var väl inte jätte koncentrerad. Men jag fick sällskap av Storm som fick mig på bättre humör, gud vilken fin hund det är!




Idag är jag fortfarande mätt efter allt ätande igår. Måste städa undan och sen vet jag inte vad som häder, ganska skönt det med.

festfestfest

Igår var det en liten fest, Jag, Martina och Jocke förfestade hos mig och drog ut på hottan vid halv ett. Värt va? Men det var helt okej. Mycket folk. Sen skulle vi till kebaben och där försvan Martina och jocke. Jag smet på efterfest, rökmaskin och proppar som gick bjöd natten på. Sex i morse kastade jag mig i sägen, sov som en gris. På riktigt. Förkyld som jag är.

Nu ligger jag kvar i sängen och äter chokladägg! Johannes ringde nyss och frågade om jag vill med honom, simon och Oscar och käka Thai. Ja, tack! Det var länge sen jag åt det. Ikväll blir det påskmiddag hos Martinas mamma, längtar. Då blir det Bearnaisesås!!

Nu ska jag nog gå upp och klä på mig kanske.


SOL!

Hur skönt är inte det här vädret då? Hoppas att det håller sig så här i morgon med! Men med min tur så är det väl snöstorm..

Sitter hemma, nystädat med ballkongdörren öppen. Hur skönt som helst!



Ska dra på mig ett par brallor, sen ska man hem till mamma och leta Påskägg..


snor

Är nog bland det värsta som finns. Känner sig lagom fräsch, kan varken prata eller andas normalt. Hade varit bättre utan näsa, då hade man ju låtit likadant hela tiden.

Nu bär det iväg till Avesta för att byta skor mellan butikerna!

Hejhejhej!


RSS 2.0