"Aptiten är verkligen otacksam, Ju mer du gör för att tillfredsställa aptiten, desto fortare överger den dig."

Nu är det ju så att vi äter efter LCHF, inte på pricken, men vi har det iaf som riktlinje. Och efter tre månader så kan jag säga att jag är ruskigt trött på ägg. Det är stekt ägg, kokt ägg, omelett i ugn eller stekpanna, ägg och bacon, ägg och grädde i shake.. Ja, det är det frukosten har bestått av (nästan) varje morgon. Och varför inte då ta och äta Kesella eller något liknande? Jo, för att det håller du dig inte mätt på speciellt länge.
Men idag funderar jag på att fuska lite med kaviar på toppen på ägget, det vore väl ganska gott iaf..
OCH så får jag inte glömma lunchen till jobbet, vilket jag gjorde igår. Banan, twix och kaka.. vilken lunch!

Nu är det bara tre arbetsdagar kvar till min efterlängtade och värdefulla semester! Sticker ner till öland på tisdag natt och en vecka senare åker vi till Spanien!

"Det enda jag har emot den svenska sommaren är att den infaller så sällan."

En kväll, en kväll där jag helst av allt skulle vilja vara i Sala med vänner, vara ute och ha kul, vilket jag inte har gjort på hela sommaren då har jag åkt runt i bilen i två timmar, bara för att inte sitta hemma själv och glo in i väggen yttligare en dag.
Åkte in till Kista galleria och hälsade på mitt gamla jobb, tiden går fort, läskigt fort, saker förändras.  Var två som jobbade kvar, dock inga som jag pratade jätte mycket med, men kul att se.

Nu är det snart augusit, känner inte att jag har haft sommar. Så mycket saker jag hade velat göra.. Men! Jag har ett bra jobb!

" En fundering där en fjärdedel är visdom och resten feghet"

Lite kluven om hur jag ska göra efter jobbet. Åka till sala och komma dit rätt sent eller bara hoppa över det..  Vore ju kul att träffa lite folk :)

Nu har jag köpt ett supershampoo som ska göra håret så mycket bättre. Får se om det kan göra underverk.
Nu Jobb! Hejhejhej!

" Bara de tama fåglarna har en längtan. De vilda flyger."

Efter att få prata med Johan så känns allt så mycket lättare. Det behövde jag, jag saknar honom mycket.
Det blir en snabb visit på Öland nästa vecka och jag längtar så att det knakar i mig!

182 timmars arbete kommer jag upp till den här månaden, om inte mer. Jag är nöjd, men börjar känna mig mör. Fick börja elva imorgon så att jag hinner med lite ärenden, vilket man inte gör när arbetstiderna är 10-19. Men bra som cheferna är så löser det sig alltid!

Slutkörda tjejer!

.

Tror aldrig någonsin jag har avskytt sthlm mer än vad jag gör nu. Jag vill hem!
Känner mig som ett barn, trångsynt, egoistisk, men jag kan bara inte sluta. Vad gör jag här? Dessutom själv?
JOBBAR!!!!

Just nu är jag ensam. Helt ensam. Kanske till nästa fredag. Arg och ledsen.. Jag vill inte mer!

Egoist..

" Bara tråkiga människor briljerar på morgonen."

Nu har jag ätit så mycket sallad med vinäger att läpparna är som russin. Kyckling var det innan, men av någon anledning mår jag oftast illa av det. Av fett och kött överhuvudtaget.. Saknar något luftigt och knastrigt.
Imorse rörde jag lite på mig för första gången på mycket länge. Kändes rätt bra, svettigt och lite friskt, fast luften känns tjockare än vatten.

Nu börjar det rulla på att vara ensam igen.. Kommer dessvärre lätt in i gamla vanor. Datorn.
Men som jag saknar..
Samtidigt som det svider i mig att jobba när jag vet att andra är lediga och får göra precis vad de vill. Börjar ledsna.. Framför allt när jag ser och känner vädret. Det här kan ha varit den tråkigaste sommaren hittils.

gaaah...
Saknar häst.
Ska gå ut och leka med hundarna. Fis-Ullis.

" Alla lade sig i vad han gjorde. Han var sängtillverkare."

Hellu spagettiben. Nu börjar det kännas i kroppen efter arbetsdagarna. Undan går det och det är fortfarande kul men trött och vill låsa in mig en stund när jag kommer hem. Ställa sig upp och laga mat i två timmar nu då, färdigt till tio.

Tänk att det finns så ouppfostrade barn att jag bara vill nypa dom i örat och gärna skrika lite i dom också! Idag blev jag lite knäpp av en pojke som skrek och pratade så mycket att han var hes. Rösten gick ständigt och slog och drog i mamma om hon inte lyssnade på en gång, vilket hon nästan hela tiden gjorde.. Jag själv (om det var mitt barn) skulle nog säga åt honom att står inte han still och lyssnar så blir det helt enkelt ingen hamster, sen skulle jag självklart fullfölja det jag har sagt. (Lätt att säga när man själv inte har någon som står och boxar en i magen när man försöker prata)

Sen det här om Oslo, jag kan inte släppa det och inte sluta läsa om det. Hemskt vidrig människa. Skulle vilja läsa hans loggbok och se hela. Hoppas att den kommer ut..

Nu blir det kyckling!!
En slemmigt vacker bild från genomblöta Liseberg!

"Du kan inte sakna något du aldrig har upplevt"

Efter en snabb och intensiv helg i Göteborg med Lisebergbesök är jag hemma igen. Ensam, vilket jag också kommer att vara på obestämd tid. Jobba, sova, jobba, sova, det är det jag kommer att göra i denna fantastiska stad till den dagen min älskade sambo kommer hem igen. Tur att jag har Pia, Ullis och Zeke med mig i samma båt. Det som nästan är jobbigast är att inte veta ett datum att längta till..

Två underbara tvillingar föddes den 21 Juli, och jag vill mer än allt komma och hälsa på dom. Bara att vänta på min tur, för jag gissar att jag inte är ensam om att vilja komma och lära känna dom lite bättre än bara genom magen :)

"Att vara lycklig är att ha ett gott humör"

Blev en mysig dag igår trots allt.
Roger, Joel, Jennifer och Pontus kom över på fika och grattade.
Åkte till Bromma och köpte nästan en tv. Nära var det, men dosan saknade så vi hoppade den.
Sitter och äter frukost och allt som kan stå rakt ut på min kropp måste nog göra det, så kallt är det. Klä på mig och jobba!
Nu klev Pia upp också..

"Det finns alltid en morgondag"

Kan det här ha varit den sämsta morgonen? Det kan vara så, även om andra inte tycker att 12 är morgon.

Blir väckt av ett oerhört tråkigt samtal. Huvudet snurrar och mer än att finnas kvar kan jag tyvärr inte göra.
Går ner till banken och ska öppna sparkonto. Nej, det går inte.
Går till Handelsbanken, japp det löser vi.
Vidare till Donken, tänkte unna mig en fet frukost. Står i kö, då kommer en gubbe och tränger sig före i kön. Jag hoppar fram och berättar att jag faktiskt stod i kön. Men tydligen så stod jag väldigt otydligt i kön och då har han minsann rätt att ställa sig före. Så om det nu var så viktigt för honom så kan han väl ta min plats. Gubbjävel.
Kommer hem och Ullis har rymt från sin bur.
Grattis på 22års dagen Gabriella!!!




Nu ska jag iaf städa undan så att jag sen kan få smaka av glasstårtan som min underbara sambo har tillverkat åt mig.



"Glädjen är inte för evigt, sorgen är inte oändlig."

Det är ofattbart. Jag tänker på er, ständigt.

"För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig."

Helgen har varit toppen (för det mesta). Åkte till Sala tidigt i lördags morse och började hjälpa till och förbereda inför Roger 40års fest. Sakta men säkert så började alla saker hamna på plats. Sen mitt i sallads hackningen så kommer en tromb och river upp hela partytältet och de ser ut att välta över oss allihop. Men tur nog så stannade det tvärs över alla bord, och allt gick bra.

Det var inte ett litet och nätt tält utan ett ganska rejält med stålstolpar.
Sen blev det fest, en väldigt lyckad, lugn och trevlig sådan.
Dagen efter var det långbordsfrukost och lite städ, annars mest mys med familjen. Kvällen slutade dock med ambulansfärd till västerås för Pontus. Usch, då var jag rädd.. Men allt slutade gott.
Idag däremot känner jag mig inte alls på humör. Jag hatar när det är så. Jag kanske är lite av en ensam människa? Vill ingenting idag. Sov i tio timmar natt gjorde jag. Kanske behövdes det? Jobba klockan ett, kan behövas det med. Brukar bli lite bättre då. Skulle vilja ha ett fint och hemtrevligt hem!
Nej, hejdå.

"Alla frågar en man om han är rik, ingen ifall han är god"

För sånt vet man aldrig. Du kommer aldrig att kunna lära känna en människa till 100%. Bo med en och samma person i tio år och jag kan lova att människan bär på något du aldrig kunnat tro.
Och vem känner mig bäst?
Jo, jag.
Bara jag..

"Konsten att vara värdinna är att få sina gäster att känna sig hemma även om man önskade att de vore det"

I söndags blev det spontan utgång med Sabina, hennes bror och en Hanna. Det började med att Andreas skulle klippa mig, fick väl en fin liten pik om att jag måste sköta mitt hår bättre. Klippa mig oftare än var åttonde månad och byta schampoooo..

Hem byta om och snabbt tillbaka till sollentuna för att vara lite social. Blev där ännu mer stylad av Andreas, är grymt imponerad av hans kunskap om smink och all annan styling. Sen ska väl tilläggas att han är en stylist. Uppfixad i hår och smink begav vi oss ut på bögklubb.
Babbsan och ?Veronica? Mede stod på scen och drog upp tre random män. Dra ner byxorna! Och de gjorde som de sa. Sen var det känn och kläm utanför kalsongerna. Störs mindre minst. Babbsan gav den största en fin liten puss utan på kalsongerna.
haha, ja kul var det allt. Inget jag har varit med om tidigare iaf..
Sist men inte minst så har vi då denna graciösa bild med Babbsan, Sabina, jag och den där Mede.

Sen något helt galet som inte alls har med det tidigare att göra. Zeke, min gamla katt, min kärlek, han ska komma hem! De ringde och sa att de inte skulle ha honom kvar. Mycket konstiga känslor. Lycka, samtidigt som det är ett avslutat kapitel som ska upp igen. Vill egentligen inte ha katt, men Zeke är ingen katt. Till och med Pontus som inte tycker om katter gillar Zeke ;)
Det här är jag och Zeke för fyra år sedan. Åren går..
Nu dusch och jobb!! Kul kul!

"Jag gillar faktiskt misstag. Jag tycker att de är mänskliga."

Föör kallt, föör varmt.. Varför är man aldrig nöjd? Det kan man faktiskt undra. Jag gillar 22 grader varmt. Sjukt snorig mitt i sommaren. Det går inte ihop för mig, tror nog aldrig att jag har vari det tidigare. Men det är bara at snyta sig och dra sig vidare mot jobbet.

Det är en sak som är väldigt svårt, att vara hemma från jobbet. Är hängig, lock för öronen och snorig, men orken att stå och göra saker finns. Vissa kan tycka, "var hemma, du smittas!" medan andra "hon är inte sjuk för att hon är förkyld" Vad göra man? Går till jobbet till den dagen det bara inte går. Rätt eller fel? säg det..

RSS 2.0