Skrota bil!

Ungefär så känner jag just nu.. Enbart förbannad. Det verkar ju helt omöjligt att äga en bil utan fel. Är det inte det ena så är det det tredje, till och med..! Avgassystemet är helt paj. Måste antagligen byta ut hela på den.

Just nu går ta mig fan allt emot mig! Jag är nog inte värd mycket just nu.

På torsdag ska jag och Julia kika på en hund som vi eventuellt ska ha gemensamt. En St Bernhard! Är till sättet precis som Pia, halv lat men orkar med och den här kanske dessutom kan gå med mig i snön :)

Onsdag

Och dagen som jag längtat efter är här.. Men jag får vänta ytterligare en dag. >.<


Såg i tidningen i morse att de eventuellt ska höja hyran med 4,5 %.. Gör de det så innebär det att jag måste flytta IGEN. Less jag blir.. Men den här gången ska jag hyra hus har jag bestämt mig för. Ett litet på landet, det vill jag.

Igår anmälde jag mig till en kurs som startar i januari, ska då läsa Juridik i 20 veckor. MEN som alltid så lyckas jag komma på så här bra saker i sista sekund så det blev ju då en sen anmälan.. Som vanligt med mig. Vänta och se :)

Nu ska Pia ut på promenix!
Hejhej

Onsdag

7 Dagar kvar!
Satt och fippla som vanligt med nya Iphonen igår och tänkte göra ett mobilt inlägg, men icke! Det fungerar inte.. Och eftersom att jag har telefonen mer än datorn nu så blir det inte mycket uppdaterat här..

Sitter på jobbet och käkar slemmig havregrynsgröt.. Sen blir det springning eller simning efter jobbet.

 you better let somebody love you
or find yourself, on your own..

Fredag

Vad är felet?
Ena veckan tränar jag varje dag och vill bara ut hela tiden, går upp tidigare för att hinna till gymmet innan jobbet osv.. Andra veckan vill jag inte gå ut alls. En sån vecka har jag nu. Gick upp tidigare för att sola och gå till gymmet. Men nej, jag åt en extra macka och satt kvar framför tvn och datorn. Jag hatar datorn ibland.. Ska egentligen inte ens starta den. Men så blir det i alla fall. Läser lite bloggar, kikar aftonbladet, facebook osv.. Kul.

Nu hinner jag bara duscha och sen springa till jobbet..

Torsdag

Lyxade till det med potatisklyftor i kväll. Älskar det. Det med..

Har äntligen plockat i ordning hemma, var på tiden, men har inte varit hemma så det är inte så konstigt. Nu ska jag dricka ett stort glas vatten och sen ta på mig varma kläder och ut och gå.

Klippte av mig allt hår idag igen, dumma mig, jag som skulle spara ut igen. Men när man sitter där så är det så kul med förändringen, lite till.. lite till.. Så, nu är det kort igen. Men växer ju snart ut. Plus att det blev bra!

Har ångest för att jag inte har tränat en ända dag den här veckan. Red i måndags men det gills faktiskt inte.. bah.. Kommer rulla fram snart. Ska springa i morgon kväll. Sen söndag får det bli gym.

Ganska kul att jag säger att jag inte har några kläder.. Jag ser klart och tydligt att jag har kläder i mängder. De har legat precis överallt i min lägenhet. Nu är det äntligen bort plockat och ska aldrig mer hamna där igen..
Städa lite mer nu då..
Herrå!

SNÖ

Jätte mycket snö! Storm till och med! Jag blir helt glad i hela kroppen, hur mysigt som helst! Nu blir det till att ta upp vinterkläderna på riktigt, har bara tänkt tanken många gånger men nu måste täckbrallorna upp. Vi ska ut och leka! Det dånar i hela lägenheten av all vind Och dum som jag är så har jag inte satt på vinterdäcken än.. Skylla sig själv, japp..

Ska hem till mamma och äta mat, hon ville att jag skulle sova kvar så att vi slipper ut och åka mer ikväll, men jag vill ligga och lyssna på vinden hemma. Plus att det är skönare att sova i sin egen säng.  Får se vad vädret säger mot kvällen sen.

I morgon är det grabbkväll i gallerian, så jobbar 11 timmar. Brukar gå undan rätt bra ändå, blir ju vad man gör det till :) Nuu ska jag hämta kläder i förrådet! hejhej!

Kvälly

Och nu har även Sanna lämnat mig. Sprungit, fotat lite och tryckt en pizza har vi gjort. Nu ska jag väl åka ut till mamma tror jag. Annars kastar jag bara bort tid på ingenting.

Jag har en dagbok som är från jag var liten och det är riktigt kul att sitta och läsa i den. Jag hade en kompis lista där Carro var etta för att hon var min bästis, Sen låg en Elin på andra plats för att hon var "snäll, men hon gillar inte att vara med mig, eller jo ibland". På 6 plats låg en Kim "snäll skvallerbytta"  Haha så kul att se vad barn tänker..
Sen så söker jag en vänlig själ som tycker att det är kul att göra om bloggar.. känner att min är lite 09 ;)
Godkväll!

Söndag

Igår blev det en helkväll med chips,grönsaker, pepparkaksdeg, mumsmums, glass, lökringar, kladdkaka, godis och julmust med sanna och Martina. Jag sprack på vägen hem. Som tur var så var jag och Martina på gymmet innan, då kändes det lite bättre.

Jag är grymt nöjd med att jag inte var ut igår, riktigt skönt att vakna nykter och utvilad plus att vädret är helt underbart! Ska sola en sväng och sen ut och springa med sanna. Idag ska man ut och ta lite fina bilder, vädret är perfekt för sånt. Synd att man inte ha den mest grymma kameran.

Mot solen!

Lördag

Martina ringde och väckte mig halv åtta i morse. EN LÖRDAG. Men pratade en stund sen sprang jag över till Martina och Jocke för lite frukost. Drog oss sedan vidare till västerås där jag jag åkte ribbåt för första gången i mitt liv. Riktigt kul och alla som gillar fart, snäva kurvor och hopp bör åka, ett måste.
Fick äta själv på donken sen också, fast martina och Jocke lovade ätt vänta.. De sympati åt för min skull sen iaf.

Nu dammsuger jag för fullt för att få upp värmen, fryser så att jag skakar. Ska ut med hundarna en sväng och sen till gymmet. Kvällen får stå öppen än så länge. Val på fest eller ta en hel natt med film och mys.. Vi får se vad som blir, lutar åt film faktiskt.

Stressad, stressad. Till vilken nytta och till vad? Har ju egentligen inte bråttom till något alls.. Jobbigt det där. Ingen tid att passa men endå så ska det skyndas..
Upp ur soffan, undan med sakerna, på med gymkläder och ut på promenad!
hejhejhej!

Torsdag

Nu har jag suttit i soffan och borstat tänderna i säkert en halvtimme, bara för att tiden springer iväg här. Igen.
Ikväll har jag sprungit med Sanna och sen gick jag hem till henne och hängde till nu.. Skönt det. "Ingenting göra"
Jag har väldigt bra vänner som orkar lyssna dag in och dag ut på mig. Martina, Sanna, Signe och Carro, finns och stannar kvar. Och får inte glömma Anton. Nej nu börjar det här likna någon form av Lunarstormprofil, rabbla upp alla vänner och beskriva vad alla är och betyder. "glömt dig, säg till" haha..
Nu längtar jag till frukosten.. Ska släcka ner och sova.
20 dagar..

Kväll

Jag hatar att jag låter tiden springa iväg framför datorn.. Finns så mycket vettigare saker jag kunde ha gjort.
Nu ska jag ut och springa, sen städa och sen mysa med Pia ännu mer, jag har saknat min skrutt!



Var och tog ut p-staven idag.. De höll på i en halvtimme och grävde runt i armen för att få ut den. Då var jag glad att jag har hög smärt tröskel kan jag säga. Kommer nog vara ganska så blå och fin på armen i morgon.

Jag räknar ner dagarna, och det är 21 kvar.. Hoppas att de går undan.

RSS 2.0