!!


Jag är inne i en sån där äcklig period då allt är dåligt. Min vardag, min fritid, jag.
Vad gör jag?
Jobbar,tränar,sover, jobbar, sover,jobbar, tränar, sover, FESTAR, sover oftast, degar, sover, jobbar, tränar osv.. Jag kan jämföra mitt liv idag och för ett och ett halvt år sedan. Det är som natt och dag. Idag har jag ingenting. Mer jobb är det jag har lyckats med hittils, vilket jag ska vara glad åt. Det är jag!

Ett och ett halvt år sedan, "radhus", häst, katt, hund, sambo. Idag, inget, jag har inte ens håret kvar..
Men jag säger inte att jag vill vara kvar i det som har varit, för jag är glad över det, att det blev som det blev menar jag.

Men, alltid men i allt! Jag är less, jag saknar något att komma hem till, trivs sådär i lägenhet om jag ska vara helt ärlig. Jag vill bo i hus, eller åtminstonde i en liten stuga. Det här är inget hem, det här är en tillfällighet, tillsvidare. Jag kan bo själv det är inte det.. men det är så tomt. Ska skaffa fisk.. Skulle vilja ha hund, men det är det där samvetet efter Eddie, vill inte göra något förhastat.

På fredag ska jag och mamma åka och titta på våran gamla häst som ska tävla i körning. När han kom till oss kunde han ingenting, nu har han kommit långt. Jag längtar riktigt till att få se, blir lite glad i magen av det. :)


Det här är rogivande för mig!


Jag är kär!






Vilken mysig!!



Helgen

Har varit en riktigt kul helg!

Fredagen var lugn, jag Sanna och Martina satt  och tittade på film och tröck lite godis. Gick och la oss tidigt.

Lördag var det upp och hoppa för att åka till Vingåker med Simon, Johannes och Martina. Kul att åka på lite roadtrip ibland.


Direkt hem, kasta mig in i duchen, stress sminka mig, och sedan vidare till jobbet för fest! Singstar på cafet, halvnaken "modevisning" och en massa alohol Hade kvällen att erbjuda.





Idag ska jag städa och få mycket gjort hade jag tänkt. Ska eventuellt åka och titta på en hundras. Bara titta på vad det är för någon :)

Fredag

Sista arbestdagen på den här veckan!  Nästa vecka blir det bara en kort, ledig på fredag då vi har stängt.

Har ju klippt av mig håret, har fortfarande inte vant mig. fixade det själv första gången idag och det ser ju inte lika fräscht ut som när frissan gör det. Det får gå.

I morgon är det fest med stora bokstäver, fast jag skrev med små.. Fest i gallerian med alla som jobbar i butikerna. Förhoppningsvis singstar i cafeterian! Måsta hämta spelet idag bara, får inte glömma.

Så ska jag Simon, Johannes och Martina till Vingåker outlet tror jag att det heter. Ingen shopping för min del, men kul att åka med.

Simon har lovat mig frukost på Donken!

Onsdag

Snart har halva veckan gått.

Kunde inte sova igår, vad är det med mig? Ingen energi, ingen ork.

Red i ridhuset igår för första gången på säkert ett år, skönt att ingen mer än vi var där.. Hoppade några skutt, och han stack iväg en gång. Lite kul när det händer något. När man väl är där så känner jag hur jag saknar det.

Mitt liv nu och då är som natt och dag.

Nu är jag fullbokad en månad framöver. Fest på fest, jobb på jobb. Hur är tanken att man ska hinna med sig själv? Det undrar jag. Men man har ju bara sig själv att skylla. Vill ju inte sitta hemma, då blir man ju deprimerad.
Nä föna lite hår, borsta några gaddar och slänga på sig ett ansikte på det här så är man väl mänsklig snart igen!


Måndag

Nytränad och ofräsch! Gav inte allt idag, vill bara inte vissa dagar. Tycker att det blir lit enformigt att göra enbart situps i en kvart..

Jobbet gled på som vanligt, extremt lugn dag bara. Men det går. Man får sysselsätta sig med något bara. Idag gjorde vi ett väldigt dåligt exempel på ett cv, satt upp det på dörren. Det blev kul.

Rastlös är jag, skulle kunna fixa i ordning mitt akvarium, men det är jag inte riktigt sugen på nu. Jag kan ju inte gå och lägga mig nu?

Eller?

Lördag

Idag gjorde vi en grym dag på jobbet, vi kan vi!

Inga bra vanor man har införskaffat sig när folk inte ens tror på en att man kan ha en vit helg. Men så illa är det ju inte. Det är ju bara helg en gång i veckan.. :)

Kvällen kommer nog att tillbringas hos mamma och titta lite film eller något spel, det visar sig. Vitt ska det iaf va, inga svårigheter. Lite tråkigt bara.


Rånad

Kan lika gärna bli rånad.. Dyrt är det med bilförsäkringar. På min förra bil gick den på 200kr i månaden, men nu kommer vi upp i tusenlappar. Det första halvåret jag har haft min bil har jag haft en lyxförsäkring som gick på två tusen, helförsäkring och allt. Nu vill de ha minst 5000kr i halvåret. Drar ner till halvförsökring då. Jag vill inte ha bil idag. Blä.



Välkomnar mig till vuxenlivet..
Oranga kuvert får man nu också..


Nu ska jag ut och springa, ska vänta på att min mp3 ska bli lite laddad först..

Sen blir det kanske en quizen ikväll!

Man kan inte både ha kakan och äta den..
Fast äter man den så har man ju fått den iaf?

Onsdag

Var klarvaken när klockan ringde för en timme sen, så jag slog bara igång datorn och höll mig kvar  i sängen. Tanken var ju den att jag skulle znoooosa en timme framåt, visst hade jag väl säkert kunna somna om men känns ju onödigt när man endå var pigg.

Idag har jag inget alls planerat efter jobbet, vilket känns lite skumt.. Kanske ska dra och simma kanske.




Längtar mycket tillbaka till Åre.. Men om elva månader är vi där igen.

Ska väl gå upp och ta en dusch då.

Wihoo!

Jag har sovit med endast ett täcke inatt! Jag satt med linne i lägenheten igår, sitter med morgonrocken nu och...Jag fryser inte!!

Nu till jobbet, först lite kläder, kan se jätte konstigt ut att sälja skor i morgonrock..

Måndag

Idag har jag och Martina hängt i västerås hela dagen. Shoppat har jag gjort, blev en del fräscha grejer. Men rumpan, den har blivit extremt stor. haha.. hårdträning får det bli. Som alla andra. Men det är ju någonstans runt 20 som ämnesomsättingen ändras brutalt. Nu bränner inte kroppen själv längre, så tycker den helt plötsligt att man ska hjälpa till. Skit det där med att bli gammal.



Sommaren 2010! Eller..!?


Nej!

Då tycker jag nog bättre om mig själv som jag är idag.




Hur som så hade jag och Martina det kul som vanligt med sång och härj i bilen.


Wallander

på tv och jag ligger i sägen, har lagt mig för kvällen. Har inget att göra. Rulla tummarna har jag gjort i de senaste timmarna.

Jag vill bo i ett hus, lite på landet.

Trött är jag också, blev inte många timmars sömn inatt.


Söndag

Ja så var det samma visa en gång till.. Men som vanligt var det värt det. Riktigt kul kväll igår. Mindre kul idag. Jag fastnar med fötterna i golvet när jag försöker gå, min vita matta är inte vit längre och i soffan står en popcornskål upp och ner osv.

Idag ska jag ut i solen.

Hejdahejda.

Byxor

Rekomenderar inte att ta sig ut och springa i för stora springbyxor, jätte jobbigt. Känner sig som en clown när man varannan minut måste sakta ner och dra upp brallorna. Inte okej. Sen är det inte heller helt lätt när det är stora antingen isfläckar eller isklumpar på vägarna. Men ut var jag och det är väl det som räknas.

Nu blir det dusch, fixa sig, middag på acropolis, bowling och slutlgen.. det visar sig, fest!


Otroligt

Det är faktiskt det, helt otrolig. Men inte helt oväntat. Min familj, tror att det kan vara bland den segaste i världen. Nu ska vi vara i Örsundsbro om exakt 25 minuter och jag kan tala om att det finns inte på världskartan att vi är där då. Jag har faktiskt suttit färdig i minst en och en halv timme. Tro det eller ej. vänta, det finns inte mycket annat att göra.



OJ! Min granne på ballkongen mitt emot verkar tro att det är påsk redan.. 


Freedag

Äntligen! Som jag har väntat!

Har varit vaken sedan halv sex i morse, var som att gå upp mitt i natten. Jag och Martina åkte och simmade, hurtigt av oss ändå.

 När vi kom in till badhuset så stod det ett litet bord med en korg med pengar i, pensionärerna lade i sina pengar skrev sitt namn och gick in. Typiskt Sala sa jag, litar så mycket på allt folk att man får lägga sin slant där och gå in och simma. Martina tyckte att vi bara skulle gå in. Men vi kom överrens om att lägga 60spänn. När vi kom fram till bordet så satt det en vid kassan. Pengarna i korgen var till pensionärernas fika..Tur att vi inte la 60kr och gick in..




Ställde mig vid spegeln i simmhallen och såg att jag faktiskt såg ut precis som jag kände mig. Död.


Tisdag

Gick hem på lunchen idag för att äta och städa mitt så kallade hem, ser hemskt ut. Men städa det gjorde jag inte. Visst jag kan hinna plocka lite, men det tänker jag inte göra. Jag ska njuta av solen.

Ikväll blir det ridning!!

Natt

I brist på annat så har jag lagt mig redan kl 21.30 ikväll. 

I framtiden vill jag nog ha en fransk bulldog, ska hälsa på och se lite mer av dem. Men drömma måste man!



Just nu är mitt närmaste sällskap den här mannen!

bakis

Inte okej.. Nu blir det lugna helger framöver. Trött på det här nu, sundare liv, ja tack. Kommer inte kunna resa på mig idag.
Ångest.




MEN jag hade kul igår.

Torsdag

Ikväll är det Torsdagsquiz på puben! Längtar, känns lite som helg redan, men egentligen så har jag inte helg försen på söndag, men det skiter jag i. Man ska leva i nuet.

Nu ska jag till Avesta och byta lite skor mellan butikerna. Skönt att göra lite annat på arbetstid. Men jag trivs oftast väldigt bra faktiskt. Stor skillnad på att jobba heltid och deltid. Nu hänger man med i allt och får fatta bra och dåliga beslut ;)




Min och Martinas alla hjärtans dag efterrätt!



Tisdag

Dagen har gått undan ordentligt, jobbat och det var en dag som var helt sjukt död. Men jag och LillAdde som är min nya arbetskamrat har fått dagen att gå undan.

Helgen blev inte riktigt som jag hade tänk mig men sånt som händer. Fredagen var grymt kul, var runt 20 st hemma i Martinas lilla etta på 36kvm. Massa blandade människor, var hur kul som helst!




Lördagen blev inte lika lyckad. Jag och Martina var först hos Sanna och käkade en dunder god lunch som hon lagat i ordning för några tjejer. Hon kan sånt ingen annan kan.

Sen stressade vi vidare hem och packade och gjorde oss i ordning för en uterunda i sthlm. Började med att biljetterna krånglade så vi fick knappt åka med på första bussen "men okej, för den här gången." Samma visa på nästa buss när vi skulle byta, tjaffs tjaffs sj hit, kö i luren dit. Sen bytte vi ytterligare en gång, men den här gången till tåg där biljetten är giltig. MEN, på tåget så upptäcker jag att min plånbok måste ligga kvar på bussen, tåget går och där sitter jag utan varken pengar eller leg.

Ringer en massa samtal och sen bara sucka för att inse att mer kan jag inte göra än att hoppas på att den kommer tillbaka så småningom.. Åker vidare på Emelies fest, partajar och träffar människor jag inte träffat på många år. Sen ska vi ut på Metro, 20års gräns. Vi hade bokat bord, så det borde gå. Ser folk som inte är 20 visar som leg och kommer in. "Har du inte leg kommer du inte in." Nähe..

Ännu en förfest den här gången hos Pontus. Härjar lite och bestämmer oss för att gå ut, någonstans kommer man ju in så är det ju bara. Går förbi Metro, Emelie och co har kommit ut och ska äta, så vi går och trycker i oss en jäkla massa cheeseburgare, hänger där någon timme och går hem..

Så kortfattat så åkte jag och Martina till sthlm för att förfesta inför en helkväll på Mcdonalds!




RSS 2.0