Torsdag

Och morgon, ställde klockan på tidigt för att städa, men har jag städat? Nej, jag sitter här och bara myser.. Dåligt av mig. Men jag ska sätta fart. I Morgon blir det gym innan jobbet igen, det har jag lovat mig själv. När ska jag annars hinna med det?

Ikväll ska jag träffa Anton :) Så måste städa..
Nu längtar jag till Fredag, vill ha helg! Sen lördag, skulle ju på Halloweenfest med utklädnad, men så blev det inget där, så får se vad som väntar nu. Såg ju fram emot det, har ju ordnat en dräkt.
Jaa, städa var det..
Morgontrött

Lördag

I går åkte jag och sanna till enköping för att shoppa godis i "sveriges största godisbutik", det var tredje gången vi åkte dit och äntligen så lyckades vi hitta den där förbannade godisaffären.. Och då håller den på att slå igen så det fanns nästan inget där. Så vi köpte av det som fanns, åkte till donken och åkte hem.
Idag blir det jobb och sen ska jag på galleriafest! Kuuul!
Nu ska jag till jobbet och äta frukost i cafeterian. Ha en bra lördag! Hejhejhej.

Springning

På måndag kommer lönen och jag måste den här månaden laga bilen och köpa löpskor. Mina är helt slut och jag har börjat få ont i knäna, inte värt att snåla på skor. Fruktansvärt tråkiga kostnader, men dock sånt som måste betalas och göras..
Idag var det tungt att springa, kände mig allmänt tjurig och trotsig. Men jag gjorde det, vi gjorde det. Och såklart känns det ju så underbart skönt när man kommer hem. Ny duschad i morgonrock, tofflor och en kopp varmchoklad, bara sällskapet som saknas..
-
När lammet tystnar, den filmen har jag varit sugen på länge och så gick den på tv idag.. vilken tur :)

Salt

Jag älskar salt, jag saltar allt..

Söndag

vad är klockan? - 21.55
vad gör du nu? - Sitter hos mamma och väntar på skjutts hem..
vad ska du göra idag? - ÅKa hem och sova
vad ska du göra imorgon? - Upp och jobba och sen släpa mig till gymet.
hur ser ditt hår ut nu? - Gårdagens hår i en knut.
har du fräknar? - japp
glasögon/linser? - nope
vad ska du göra i veckan? - Jobba och träna.
vad ska du göra ihelgen? - Jobba och ha fest i gallerian
vem skulle du vilja ha hos dig nu? ingen speciell
har du gråtit av lycka någongång? - Jadå
har du gråtit för att du ramlat? - Säkert
är du glad just nu? - Inte direkt
är du ledsen ju nu? - Lite kanske
är du arg just nu? - Nej ine alls
händer det nåt kul idag? Min säng är väl rätt kul
sommar eller vinter? - Sommar
vad vill du ha nu? - En skjutts hem
vad åt du till middag igår? - En halv pizza
vem vet mest om dig? - Martina
vad heter din bästevän? Martina
hur länge har ni vart vänner? - sen 07
har du gråtit efter att du vart hos frisören? - Aldrig
vad gör du när du inte har någonting att göra? - Sitter vid datorn
vad är klockan nu? - 22.00




Hade iaf en kul kväll igår, blev en lång natt :)
Tack JanÉ för det! :)

Fredag

Och jag mår så bra just nu. Är nästan aldrig så där jobbigt trött och seg längre, var länge sen jag stod på jobbet och kände att jag inte orkar någonting. Jag tycker faktiskt att det är kul! Jag kan och jag vill!

Samtalet hos polisen kändes bra till en början, men så här i efterhand så kändes det inte så bra alls faktiskt.. Men får ta det som det kommer, har ju inget att förlora direkt.  Bara kämpa nästa termin igen.

Ikväll ska ja till mamma och käka tacos, jag längtar redan nu! Mat, mat mat. Jag tror att jag har ätstörningar fast år fel håll :) Moster och kusiner kommer över också, kuuul!


Kusiner, syskon och mormor :)


I morgon är det 30års fest, bada tunna och dricka lite sprit, länge sen nu. Det ser jag fram emot. Men först ska jag jobba ett par timmar.

Nu sitter jag som vanligt i morgonrock och slappar i soffan till alla älskar Raymon.

Kläder smink sen kan jag gå.. Borsta tänderna också kanske, brukar uppskattas ;)






Svenskaprov

Var till Polisstationen igår och gjorde svenskaprovet för polishögskolan. Var inte ett dugg taggad eller nervös på hela dagen. Sen när jag stod utanför och det började trilla in en massa folk så slog det till i magen. Inte jätte farligt men lite.
En tjej Amalia kom fram och började prata, då blev det ju mycket lättare. Samma nervositet och samma tankar.
Hur som så gjorde vi provet, satt tiden ut gjorde jag och kände mig lagom kaxig till en början. Det här var ju buseknelt.. Men sen tog det tvärstopp.. Sista kunde jag verkligen inte. De skulle ringa idag om man klarade provet, vilket de gjorde vid halv tio i morse!
Grattis till mig!

In på samtal i morgonbitti.
Jag vet att jag inte kommer in den här gången, men kanske nästa eller nästnästa. Men det känns oerhört skönt att jag äntligen har fått ut den där förbannade tummen och sparkat iväg.



Jag SKA bli polis.
Oavsett om det är i morgon eller om det är om sju år. Men det är det jag vill, det är dit jag ska.

Nu ska jag rida!
Heeejdå

Fredag

Alla älskar Raymond, tycker faktiskt att det är ganska kul. Går varje morgon så man har på någotvis lärt sig att älska honom, nej men iaf tycka om det.

Nu har jag ätit fredagsfrukost, det innebär rostmacka och Oboy! Helglyx.. Undrar varför jag nästan alltid smutsar ner vardagarna. Vardag är tråkigt. Sov, jobb, träna, sov. Går som på räls, men ibland spårar det ur.

Ikväll ska jag vara med Anton, undrar vad vi ska hitta på. Spela tvspel kanske..  I morgon ska vi iaf städa min bil, eller jag, men han har lovat att vara mitt sällskap.


Nu har jag börjat planeringen för Åre!
Tiden brukar ju gå fort..



Kladda på lite smink på det här så :)

Höst

Japp, nu är det sjukt mycket höst. Regn, blåst, kallt och mörkt. Fast jag tycker att det är bra mysigt. Sitter i soffan med morgonrock i mörkret och äter frukost framför tvn. Det är lite kavlitetstid för mig. Jag försov mig i morse, eller "försov mig" ska jag nog säga. Brukar gå upp en timme tidigare för att det är skönt. Så nu får jag inte mysa lika länge bara ;)

Igår var jag och simmade med Martina till halv tio på kvällen, jätte skönt var det. Händer inte specellt mycket kul annars. Rullar på liksom..

Faktiskt otroligt att man kan älska ett djur så mycket..


RSS 2.0