"Det är aldrig försent att bättra sig, därför väntar jag ett tag."

Dagens "att göra": Titta mailen 750 000 gånger och facebook det dubbla.. Vänta på beställda filmer, laga mat, promenera, packa och se på film. check, check, check..

" Det är inte regn. Det är flytande solsken."

Tio dagar senare och veckorna sniglar fram samtidigt som de går relativt fort om jag blickar tillbaka. Nu endast sex veckor kvar till det är dagen med stort D. 
 
Åkte ut till brukshundsklubben med Pia igår, hoppade några hinder och hon tycker att det är fantastiskt roligt. Mitt stora problem var att hitta dit (Nordens sämsta vägbeskrivning på hemsidan). I och med att jag blir kissnödig ungefär en gång i timmen så har jag inte heller så där jätte lång tid på mig att göra saker. Efter 50 minuter hittade jag rätt. Men som tur var så höll sig blåsan ytterligare en timme.
 
Idag är Johan ledig och jag hoppas på att komm iväg och göra något. Tyvärr så är ju inte vädret det roligaste, som vanligt med andra ord.Läste igår att det här har varit den blötaste Juni på över 150 år, altså under alla de år som SMHI överhuvudtaget har funnits och mätt upp..
 
Efter några viktiga samtal så har jag också fått ordning på försäkringskassan och allt verkar fungera som det ska. 
 
Nu får tiden bara rulla vidare för min del, jag är less. Jag vill jobba!
 
Vi åker upp till Skellefteå eventuellt nästa söndag eller måndag blir borta en vecka. Ska bli så skönt!
 
Nu ska jag äta melon tror jag. Heejsveejs!
 
 
 

"Den som har tråkigt ensam är inte heller rolig som sällskap."

Till min stora räddning så har Johan fixat hem The sims 3! Dagen sprang iväg. Igår brände jag näsan i solen, vilket kan tyckas vara helt omöjligt i den så kallade "sommaren". Men igår var det sol till och från hela dagen och jag lyckades! Vackert.

Har varit hundvakt åt Helga, bullterrier miniatyr. Har gått hur bra som helst, men galet vilken enivs och energifull hund. Var ute på landet med hundarna igår så det sov som små grisar när vi kom hem igen.

Dagens planer, har varit promenad och sedan dator...............yey.

"Den dumme städar och städar, geniet behärskar kaos."

Vet att det knappt är värt att följa en blogg som uppdateras var sjätte dag eller till och med mer sällan. Men jag kan inte bara klottra ner:
Så kul är min vardag. Ge mig jobb. Eller en häst, det fungerar också, det är iaf minst tre timmars arbete om dagen. Igår tog jag och Johan tag i vårat hem. Storstädade och vek in alla högar med babykläder som vi får mängder av ifrån Jennifer och Pontus. Hur bra som helst. Vi kommer aldrig vara utan ;) Får lite dåligt samvete, man samtidigt så vet jag ju att hade vi fått en liten först så hade de fått kläder av oss. De används ju max en kvart!

Idag har jag en sak inplanerad, gå till Sannas jobb och ge henne "get off" till hennes katter. Restrerande 16 timmar ska jag rulla tummarna, gå en långpromenad, föna håret och äta ett äpple. Imorgon ska jag ääntligen jobba!

Lampa upp, sen så gott som färdigt!
tjopp.

RSS 2.0