Signes dag!

Japp, idag är det Signes dag och hon fyller 22 år och när som helst ska det komma en ny liten familjemedlem. Jag längtar, jag vill vara där!  Grattis iaf för idag är det bara Signes dag.

Det går i fruktansvärda vågor det här med hemlängtan. Jag vill ju hem, jag vill bo i hus lite utanför stan, så bor jag här? Det går inte riktigt ihop. Saknar att ha vänner nära. Här åker man inte en vardagskväll och hänger hos någon. Det tar minst en halvtimme att ta sig någonstans. Jag är negativ. Lägenheten ser ut som skräp rent ut sagt.. Lite bättre har det väl blivit men ordning är det långt ifrån.

Nu har jag varit ute och gått en timme med Pia, Pigg och glad är hon, skrutt. Jag ska sätta igång och stryka gardiner innan jag börjar jobba. 7 dagen i rad nu, så jobba får jag allt göra.

NU ska jag söka till jobb på kriminalvården! Hejhej!

Tisdag

Jag har fått en konstig vana och det är att vakna kl sju på morgonen, jag vet inte riktigt om jag tycker att det är okej eller inte. Dagen blir ju mycket längre så det är ju positivt, men har man sovmorgon så har man, då ska man väl åtminstonde sova till nio? Jag tror att det beror på att vi inte har några som helst gardniner i sovrummet, det blir då väldigt ljust här inne. Jag väljer iaf att ligga kvar i sängen någon timmer, inte likt mig. Jag brukar vilja springa runt i lägenheten och dona.

Två ägg och två knäckemackor blir min frukost. Nu har jag använt jag i nästan alla meningar jag har skrivit i det här inlägget, men det är ju också en blogg om mig.

Vad ska göras idag?
Minst tio armhävningar, en timmes promenad och jobb. (titta på gårdagens Big Brother också)
Här har jag och Sanna gjort Mark snygg..

Måndag

Och  veckorna rullar på.. Jobbar 14.00-22.00 ikväll och resten av veckan. Helt okej pass tycker jag. Det tråkiga är att Johan åker när jag sover och jag kommer hem när han sover, så den här veckan blir inte jätte rolig..

MÅSTE på något sätt börja ta tag i någon form av träning, men jag känner mig inte motiverad. Jag vill bara ligga i sängen idag. Blir bara promenader, men hur mycket träning är det? Musklerna förtvinar och kroppen sväller. Hett va!?

Underbart var det iaf att vara hemma hos mamma igår. Jag saknar det, lugnet och familjen. Jag är en mammagris :)


Kusiner

Lördag och jag ska snart åka iväg och gratta kusiner på födelsedagen. Igår var jag ut på en sportbar med pappa och två kompisar tll honom. Åt god mat (enligt mig) och tittade på fotboll. Jag drack sammanlagt tre och en halv cider, inte mer. Efter matchen drog jag mig hemåt till Johan för att hinna träffa honom lite också i helgen.

Nu imorse vaknar jag med nordens huvudvärk. Kan det bero på cidern undrar jag? Kan väl inte bli bakis på tre cider.. Gick hur som på toaletten och "svimmar". Satt på toan och kände hur jag börjar må illa, nä nu jäklar är jag bakis, var min tanke. Men sen svartnar det för ögonen och jag kastar mig ut från toan och stapplar mig in i sovrummet och kastar mig i sängen. Det gick ju bra.. märkligt det där..

Tänkte koka två ägg till frukost, satt på vattnet och la mig i sängen igen, vaknar i panik det luktar bränt.. Jäkla skit vad jag är värdelös! En svart kastrull och äcklig lukt var allt som blev som tur var. En mycket ensam och händelsrik morgon. Pia är hos Pontus och Johan på jobbet.

Hur som så börjar livet vända här i storstan, nytt jobb väntar den 1, 2 April, så en lugn valborg får det allt bli :)

Nu ska jag banne mig få äta mina äventyrliga små ägg!
Herrå!

Storstan

Och nu är det väl så att jag har flyttat färdigt (för i år). Det rullar på, fick jobba fem dagar den här veckan och lika så nästa. Det är ju hur bra som helst.. Dessvärre så är ju jag som jag är och inte kan leva nu. Det här känns ju bara som en tillfällighet, vilket jag hoppas att det är. OkQ8 är okej, men ingen dröm och det som tynger mig mest är Pia. Hon har nu fått sitta själv fyra dagar den här veckan. Det är inte rätt, jag vill ha henne med mig. Jämt.

jobb, träning, egentid, pojkvän, Pia och vänner, Slå ut det på 24h och arbetet ska vara nio av 24.. Jag tror att jag håller på att bli knäpp. Hur är tanken att man ska få ihop det  man vill i det här förbbanade livet? Och här sitter jag och gnäller över saker som många skulle döda för att få.  Jag har världens mest underbara person att komma hem till dagligen, jag har ett arbete, jag har boende i stan, bästa Pia och fina vänner! Måste få in en vardag :)


RSS 2.0