Mitt i skogen mitt i stan.

Det var där vi hamnade när jag vek av från den vanliga rundan. I vanliga fall går jag längs med vattnet men gick nu över gatan för att pressa mig själv lite och få upp andningen och gå upp för en brant väg. Vägen som senare visade sig leda in på ett jätte fint område med grusvägar städade trädgårdar och välvårdade villor och slutligen elljuspår rakt in i skogen. Helt ensamma, jag och Pia "mitt i skogen mitt i stan". Perfekt för oss. Lullade runt och njöt lite extra.

Den late förflyttar sig bara från en sittplats till en annan.

Vaknade strax efter åtta och gick upp på en gång, tröck i mig avocado och skagenröra, sen lite torkat renkött bara för att det är gott. Riktigt gott. Sen har jag och Pia legat i soffan och tittat på BB i två timmar, jag ligger ju efter en massa nu bara för att vi var iväg.. Och jag måste säga att jag tycker att Katerina är en ond människa. Usch, skulle aldrig klara av henne.

Nu har jag dragit mig ner till golvet i onepiece och ska ut på promenad. Det ser ju ut att vara riktigt varmt ute idag, ska sola på ballen någon timme innan jobbet också.

På fastande mage är alla onda ting dubbelt så onda.

Det är jag i ett nötskal.. Hinner blodsockret rinna ner i botten så är jag inte en rolig person längre. Humöret ligger då på botten.
Nu har jag och Johan börjat med LCHF, vilket ska göra att man slipper humörsvängningarna plus att man kan tappa ett kilo eller två. Och ja jag vill det. Jag trivs inte med mig själv och måste därför göra något åt det. Det jag gillar med det här är att jag kan äta mycket (till en viss gräns såklart!) men jag behöver inte gå hungrig alls.  Ska ge det en chans och se vad kroppen säger.
Jag ligger som vanilgt och funderar på framtiden på allt och vad kommer jag fram till? Jo, jag kommer inte att bo i Sthlm i framtiden, jag vill bo i hus och för att göra det här så bör man vara miljonär. Det skulle inte sitta helt fem med några miljoner men det verkar ju inte vara något jag kommer kunna skrapa ihop på Arken Zoo. Men tiden får visa :)
Nu ska vi äta mat!

Skellefteå

I fredags morse bar det iväg för en semester i Norrland. Satt oss i bilen och slog igång gpsen, 85 mil skulle vi åka. Yeey.. Men allt gick jätte bra. Jag fick köra den största delen av resan eftersom att Johan hade jobbat natt. Lämnade stan tio över sju och anlände runt sex i sorsele utan mottagning eller annan kontakt med omvärlden. Så vi var på landet och gjorde inte ett skit rent ut sagt. Gick ut i solen halv nio och var ute till åtta. Var jätte kul att få träffa Johans familj och äntligen få lite ansikten på folk han pratar om.


Det här kan nog vara världens mysigaste stuga.
På söndagskvällen åkte vi in till Skellefteå, 1,5 h till.. Träffade på Johans pappa Peo och spelade lite basket och åkte in till stan för att träffa lite vänner till Johan.
En riktigt mysig och intensiv semester har det varit!
Nu tillbaka till vardagen en kort stund för att snart få byta jobb! På måndag händer det! :)
Herrå!

Måndag

Efter en hel helg i Sala ute på landet så har jag kommit tillbaka till storstan. Jag stortrivs på landet, dit ska jag väl ta mig någon gång i mitt liv. Ullis våran valp fralla är mer vild än tam. Kommer att bli ett tufft år som vi får framför oss. Men det grejar vi :)
Nu har jag varit ute och gått en timme med Pia, hon är helt vild så här på våren. Men vem blir inte det efter den här tunga vintern vi har haft?
Lagat mat har jag hunnit gjort och nu är det duschen som gäller.
Det blir jobb ikväll och hoppas mer än allt att jag får jobb till på fredag då vi rullar upp till skellefteå. Blir en roadtripp med en trött Johan som ska jobba natt till fredagmorgon.

Vår

Efter en sjudagarsvecka är jag värd lite ledighet, och den tar jag ute på landet hos mamma och resten av familjen. Nykomlingen Ullis har blivit större på bara fem dagar, kanske inte dröjer så länge till hon får flytta hem ändå.


Det är galet härligt väder ute och jag ska ta hundarna och vara ute hela dagen. Skönt att vara ifrån stan ett tag, vara lite själv. Just nu vill jag inte tillbaka, men jag längtar fruktansvärt till det nya jobbet :)

Fredag

Ligger kvar i sängen hungrig som ett djur. Vi har ingen mjölk, vilket förstör hela grejen med frukosten, jag vill ha oboy!

Fick en sån där skön längtan av sommaren, bara att få andas den varma luften och höra prat överallt där man går. Men om vi fortsätter med den här farten så är vi alldeles snart där. Nu får jag väl njuta av våren och av valpen som kommer idag!
Här är hon, utan namn än så länge :)

Storm

Ska det tydligen vara, inget jag märker av alls faktiskt. Förutom när jag var ute och "gjorde gården" som det heter på OKQ8, vilket innebär att man går ut med en vacker kjol med tre gigantiska fickor och putsar bensinpumpar, byter ut soppåsarna mot nya och sist men inte minst går runt med en stor säck och plockar skräp! Jag känner mig värd mycket just då. Iof så är det ganska så skönt att komma ut i "friska" luften och vara för sig själv en liten stund, alltid annars så blir man avbruten i sitt arbete på macken. Det är ett ganska hektiskt arbete måste jag säga. Blir bättre och bättre också..

Imorgon får vi hem en frallavalp! Ska bli jätte mysigt men även lite jobbigt, det är det alltid med valpar.
Nu ligger jag och Pia i soffan och väntar på bättre tider, eller på Johan som ska sluta jobbet kl 22.

Intervju

För ungefär en månad sen skickade jag ut ett massmejl till olika Arken zoo butiker runt om i Sthlm och igår fick jag svar på det! Jätte lyckliga jag fick komma in på intervju i morse halv elva. Allt kändes jätte bra! För bra! Lättsamma chefer och personal, vilket jag tycker är a och o. Butiken  är jätte stor och har både veterinär och trim i samma lokal. MINST 100 timmar är det på. Nu håller jag mina tummar och tår och hoppas mer än allt att detta går vägen. Ingen skulle vara lyckligare än jag!
Och Pia får återigen följa med mig på mina arbetsdagar!

20 min

Ska vara ombytt och klar om 20 minuter och jag vet ju hur jag är på 20 minuter, helt värdelös!! Skynda skynda!

RSS 2.0