"sol i sinne, brun inne"

Eftersom att jag har fått små torra fläckar på vissa ställen på magen och en del snygga finnar också så vågar jag inte sola solarium. Jag känner mig just nu fet, finnig, blek med x antal torra fläckar på magen. Jag är ett kap! Men i och med fläckarna som i sin tur kan ge pigmentfläckar så hoppar vi solariumet och provar brun utan sol i sprayform. Resultat: jag har legat i solen med handduk över hela kroppen förutom vänster hand, för den är brun!!


"En gentleman är en som bara rör vid en kvinna där hon inte är bränd av solen."

Ibland blir jag bara så inspirerad av att läsa andras bloggar, vissa kan verkligen det här med att skriva, få folk att fastna i läsandet och tycka att saker är så intressant fast det kanske egentligen inte alls är det. Jag kan själv titta tillbaka på mina gamla inlägg och konstatera att det stämmer inte alls med min blogg, det är ju verkligen bara mitt liv och intressant för de som känner mig. Men å andra sidan så hade jag väl inte tänkt att den ska vara med på Klicks förstasida.

Idag är en sån här tråkig dag, jag har bara varit ute med Pia en gång för att resten av dagen degat framför datorn med Big Brother och en skål popcorn. Sen protesterade magen i form av magknip och jag fick laga till något mer ordentligt, så som varma mackor med rödlök,fetaost, vanlig ost och oliver. För det var ju ett mycket bättre alternativ?

Mitt i min "stora" lunch matlagning så får mina hjärnceller fnatt så jag grabbar tag i den 175grader varma ugnsformen för att ställa tillbaka den i ugnen med bara handen. Fint. Det brände till rejält kan jag säga och rekomenderar ingen att göra för snabba beslut i köket. Det tog säkert 10 sekunder innan nerverna ropade till min hjärna "Det bränns, släpp formen!" Och visst släppte jag den och snurrade säkert två varv innan jag kom fram till frysen och röck fram några frysta lövbiffar.
Nu svider det som attan och är ömt, men än inga blåsor!


"En blondins hjärnceller kan dö - Ensamma."

Nu är jag äntligen nöjd med frippan. Blond igen och det var länge sedan. Även om jag trivs i mörkt så är det på något vis jag att vara ljus i huvudet. Men vem vet snart kanske det mörknar på igen. (stackars hår)


Nu är det helt öppet och fritt att prata om bebisen, alla som är av intresse vet om lyckan. Nu vill jag helst bara att tiden ska gå så jag kan få känna mig lite gravid på riktigt. Jag är i v.20 altså halvvägs, men magen är fortfarande liten och vet man inte om det så syns det inte. Ganska skönt, men bara det inte bara skuttar till och spräcker hela huden. Fåfäng och lite löjlig, men det här är å andra sidan den största förändringen någonsin på väldigt kort tid så det får nog ta sin tid att vänja sig vid saker och ting.
Det är nog mest synd om Johan som får lyssna på mitt prat dagarna in och ut. Hans eget val ;)

Idag ska vi träna och gå på bio!

"En vandring på tusen mil börjar alltid med ETT steg."

Nu har jag bestämt mig, två dagar i veckan ska jag med Johan till gymet (så länge jag inte jobbar 653276 dagar i rad) TVÅ dagar, det är inte mycket. Ett tre månaders kort blir det till att inhandla så fort pengarna har rullat in, då kan jag inte ånga mig, då är det bortkastat.


Nu ska jag snart dit laddar med en Häagen-Dazs Cheesecake glass...........


"En dålig hantverkare skyller på sitt verktyg"

Nu är nog hantverkarna på väg ner genom taket, precis när som helst!
Undrar hur länge de får hålla på såhär..
I Lördags fick vi iaf diskmaskin, torktumlare och tvättmaskin! Förstå vilken lättnad och vilken lycka. Tråkiga pengar att kasta ut med det kommer väl blir mer än välbehövt.
Suttit vid datorn i flera timmar nu och gjort fotoalbum, borde ta tummen ut och gå ut och gå så att jag piggnar till lite. För inne går det ju inte att vara märker jag. Usch och fy.
Helt underbart att få hem Johan igår, kändes som att han hade varit borta en månad, men endast fyra dagar och vi hade jätte mysigt hela kvällen med Pizza och kortspel. och lite glass slank ner också...
Nu ska jag ut och blåsa iväg!!

"En fördel med att vänta barn är attman vet var man har dem"

Och nu är det väl officiellt att en bebis är på ingång och beräknas ankomma 15 Augusti.

Visst är det väl en härlig känsla, en ganska magisk. Men också helt ofattbart, jag ska bli mamma, på riktigt. Vi ska bli en familj!

Vi var på ultraljud i onsdags, förväntade mig tårar och obeskrivlig känsla. Det var jätte häftigt absolut och skönt att se, allt är okej, allt är normalt. Men någon tår kom inte. Varelsen i mig såg mer ut som en krokodil i vissa lägen och ailien i andra.

Jag har mått hur bra som helst hittills, knappt känt av det alls. Därför min tvivlan och funderan, men nu vet vi. Johan har varit världens mest underbara stöd. Det här kan inte bli annat än bra!

Älskar mitt liv!




"Det högsta nöjet i livet är att göra det som folk säger att du inte får"

Idag ska vi förhoppningsvis hälsa på en fralla hane som vi blivit erbjudna. En tigrerad vuxen är allt jag vet. Galet sugen är jag. Men ska se vad det är och hur han är.

Ibland blir jag bara så trött. Vårat liv våra beslut. Tips och råd från andra men besluten är våra.

Storstädning och åka ut till mamma på landet för lite frisk luft.

Fler än jag som uppskattar solen :)


RSS 2.0