Fredag

Min rosa tofflor, vad skulle jag ha gjort denna vinter utan dom? Sjukt sköna och varma.

Skjuter upp att betala räkningarna hela tiden, men det är ju inte kul! Livet ska väl vara en fest?... Eller?..
Jag har en dyr fest.

Nu ska jag snart göra mig i ordning, borde göra det precis exakt nu, men det är inte heller kul. Så jag softar en liiten stund till, jag hinner endå. Ska på begravning halv tolv. Men ikväll är det fest, vart vet jag inte än, men det löser sig alltid. I morgon bär det av till sthlm och partar igen, kusin Emelie fyller 21.

Betala lite räkningar nu då.. Sen kan jag leka rik två-tre dagar!




Torsdag

Det är så skönt att åka bil. Sitta och bara köra och lyssna på musik, jag gör det rätt ofta, ett ganska dyrt sätt att koppla av på, rensa tankarna. Men de är tyvärr oftast lika röriga när man kommer hem igen iaf, men skönt för stunden är det. Varmt lugnt och den musik jag vill höra på just då. Igår åkte jag till Heby och tillbaka. Som sagt dyrt, men skönt.

Ikväll har jag tränat och solat, det var inte igår jag solade, behövdes verkligen. Så nu är jag upptinad.

I morgon är jag ledig och ska gå på begravning, inte den roligaste anledningen att vara ledig för, men jag kände att jag ville gå på den. Visa att man bryr sig.

Kan man ana lite vår?

!!

Är inte jätte sugen på att åka ut till stallet och rida i den här kylan om jag ska vara helt ärlig.. Mörkt och kallt! Klär på mig en fräsig outfit så är man väl hyffsat varmklädd endå.. Måste handla lite också. Vill krypa ner och värma mig under täcket med en massa ljus tända runt i rummet. Men det är önsketänkande, sen är det faktiskt inte lika mysigt när man är ensam.

Dags att sätta fart! Är ju ganska mysigt endå.


Tisdag

snösnösnösnösnö!! Nu räcker det!

Jag har alltid skrytit om hur varmt och pluffsigt mitt duntäcke är, men inatt då fick jag sova med de dubbla! Nu måste jag ringa och klaga, till och med lamppinnen är nerkyld.. Kallt att bara ta på sakerna här hemma. Golvet ska vi inte prata om, men det är ju inte så mycket att göra åt, tofflor är det som gäller.

Hoppade träningen igår, har liite dåligt samvete för det, men jag hade varken ätit eller hade någon lust så då är det okej, faktiskt.

Ikväll ska jag ut och rida i snöstormen. Nu ska jag sätta fart, snart jobb! 


Söndag

Ledig!

Ligger kvar i sängen med datorn i knät, händer aldrig! Kändes ganska konstigt att lägga mig i sängen igen efter att ha varit uppe en sväng. Men det känns helt okej faktiskt.

Igår var jag på farsan med min älskade familj. Rekomenderar den, väldigt speciell men bra kul. Rekomenderar även min familj för den som vill ha en trygghet och en väldigt bra stämning med ganska hög chargång.


Nu ska jag till mamma och käka frulle hade jag tänkt, hela familjen är ju hemma, det händer inte varje dag. De har fått hem en liten svart schäfervalp också! Han är helt otrolig!

Ikväll blir det Ace age maraton med de som har lust.

Hejdahejda

Fredag

Sitter som vanligt i soffan med morgonrock och mina rosa ludna tofflor och trycker i mig frukost i lugn och ro. Jag är oförskämt pigg idag, men det är ju bara positivt, då orkar jag köra gärnet på jobbet idag och få det cleant på lagret.

Igår åkte jag hem till Sickne och Jerry och tittade på film och snackade lite skit. Tycker att det är så mysigt där och hemtrevligt. Skulle också vilja ha det lite så. Min lägenhet är ju så kall, är ju aldrig kul att komma hem till ett kallt hem. Saknar lite sommar och sol, men det är jag väl inte ensam om.

Nu ger jag upp snart! Fast det är ju bara snack, jag ger inte upp.. men ibland så skulle man vilja.

Ikväll är det träning, sen får jag se om det blir hem till Tommy och kika på hockeyn med några eller om det blir en lite lugnare filmkväll, kanske båda?

Jobbjobbjobb

Torsdag

Jag och Anton pratade om gamla tider igår och kom in på Lunarstorm, vi hade ganska mycket kontkat genom det. Loggade in nu på morgonen och skulle titta på gamla mail. Vad kul det är att kika igenom sånt där. Hur man skrev och sa.. Det är sju år sen i maj. Man uppfattar inte riktigt att man blir äldre. Jag skulle kunna tro att jag fortfarande var 18.

Kallt som satan har jag hemma, fast satan är ju varm..?

Nu ska jag ta på mig lite kläder och smink så blir det jobb som vanligt..


Onsdag

Så här blir det när man bor själv, man äter jätte konstigt. Jag gjorde det nyss.. Jag gillar beasås, okej älskar. Jag blev sugen på det och satt och doppade knäckemackor i det. Så går det när ingen håller koll på en! Det fick bli middagen, kan ju inte mosa på med en fet middag efter det..

Nu blir det promenix med Anton! Det ser jag fram emot.


Hejsvejs!


Onsdag

Sitter på lunch känner mig mer mätt än vanligt.

Ikväll är allt oplanerat, skönt att ha iaf en sån kväll i veckan. Men en promenad med Anton hoppas jag på, om han kan och vill såklart.

Nu ska jag slappa en stund innan jag ska ta mig ett par nya skor och gå och jobba igen ;)

Tisdag

Som alltid känns som måndag de veckor som jag är ledig på måndagar. Men det är bra, då går veckan fort.

Vi ut till det nya huset igår som mamma och co bygger, blir nog riktigt fint när det blir färdigt. Det är ju fruktansvärt mycket mindre än huset de bor i nu, men de lär ju inte bli fler i famlijen så det blir väl för stort att bo kvar. Jag kommer att sakna det. Känns i magen.

Kom in riktigt snygga sneakers nu som jag ska prova :)

Söndag

Alla Hjärtans dag, och den ska tillbringas med min käraste Martina.
Vi börjar med en romantisk promenad i solskenet, sen drar vi oss in och äter lite ägg och bacon till frulle.

Igår var det lite fest hos Josses kompis Anna. Var helt okej, tyckte bara att det var tråkigt att ingen ville dansa. Men alla är vi olika så är det väl bara, jag gillar att dansa. Sen om det är bra det är en annan femma..

Skulle ut på hottan men vände i dörren när en inte kom in, fråga mig inte varför. Vi hamnade på Lindströms och sen på efterkaka som vi tydligen inte fick ha..

Nu ska vi gå tycker jag, men det lär väl dröja en timme till, det är ju Martina vi pratar om :)

mmm

Det är dagar som de här man ska ta tag i sig själv och städa, måla naglarna, bädda rent osv.. För nu sitter jag och gör INGENTNG. Men jag vill inte, har ingen lust. Så jag skiter i det också. Ska bara sitta och vänra ut tiden till det är festtime.

Jag har faktiskt, diskat (maskin), plockat in all ren tvätt på dess plats och Sprungit till skuggan för att hämta en sladd. När jag och Sanna kom fram så var det ju visning på huset, det hade jag helt glömt bort. Så vi sprang hem igen, utan sladd. Men bra motion fick vi och det var ju det som var meningen.

Idag kommer jag nog dö av tristess. Får väl ta tummen ur och ta bilen och hämta den där sladden..

Lördag

Det är då min lediga lördag och jag gick och la mig nykter, ensam halv elva igår. Signe sa att det var pluspoäng att vara singel och göra så, haha.

Vaknade nio, trodde jag, gick upp och såg att det är ju faktiskt försent för att hinna med frullen med jobbet halv tio. Dukade fram egen frukost och gosade ner mig under täcket i soffan, slog igång datorn. 08.10!! Man går inte upp så tidigt när man är ledig..  Men nu är det försent, jag går inte och lägger mig igen.

Idag blir det att städa hemma, springa med Sanna och sen är det partaj!

Jag och Martina hade myskväll igår med dipp och morötter och filmen Sommaren med Göran, den rekomenderar jag verkligen.

 

Min vän, min vän :)


Happy Friday!

Sådärja, nu kom humöret!

En kopp varm Oboy sen ut på "dansgolvet" igen för här ska säljas pjuck!

Fredag

Humöret borde vara på topp när man vet att man är ledig i morgon. Men ikke. Jag känner mig mer nere än vanligt och väldigt ensam faktiskt. Jag har sjukt bråttom till jobbet nu också, inte taggad alls.. Stackars Peter får stå ut med mig med det här humöret idag, men det blir nog bättre när man kommer dit.

Varför kan man inte få njuta av livet jämt? Ha kul och göra lite som man vill? Men det är ju upp till var och en vad man gör med det såklart...




Nej stress smink och kläder.. alltid lika kul..

.


wihooo

Dålig uppdaterng, har inte varit sugen helt enkelt.

Jobbat och stått i idag, varit på Norrmanska ätit Tacos buffé, suttit i puben, hem till mamma och tvättat. Sen hamnade jag here.

Nu har vi kommit på en ide som faktiskt, kanske kan bli av, vore grymt. Men, det finns alltid men.. Så vi får väl se, jag har planerat det mesta, faktiskt. Det går, bara man vill, jag vill.

Riktigt över tjockis mätt är jag just nu, man kan ju undra varflr man ibland trycker i sig mer fast magen skriker stopp. Fast jag har även svaret på den funderingen.. Det är ju så gott.

Känner mig lite lämnad idag också faktiskt, hur jag nu har hunnit känna efter idag. Men det hinns med det med.

Åre har varit, och det var som förväntat helt otroligt! Veckan bara smet iväg. Bortblåst. minus på kontot när man kom hem, var väl sådär, men värt varenda krona. Blodpudding here I come!



I natt var min första natt och jag slog till stort och sov i tolv timmar.. Behövdes antagligen. Ovant att sova själv och Vaknade mitt i natten och tog på mig en tröja i tron om att jag inte var ensam och att någon kunde se mig.

Sleepytime!

Måndag

Nu är vi äntligen i Åre!

Resan tog extremt lång tid det var sjukt halt så vi låg i 80-90 hela resan, väl framme blev det en lugn kväll faktiskt. Lugnet före stormen hoppas ju jag.

Nu har vi hyrt lite grejer väntar på några som är på systemet för sen ska vi ut i backarna i -17 grader. Varnar för att förfrysa ansiktet gör de.


RSS 2.0