Onsdag

Ja, en hemlis, jag är grymt förbannad på mig själv och mina matvanor. Jag älskar mat, fy fan för det! Jag äter allt. Men nu efter nyår är det slut, på riktigt. Har jag sagt en sak så håller jag det. Inget godis ingenting försen i Mars! Popcorn får jag äta. Men sen är det stopp!

I övrigt är det lite stress just nu, ska fixa allt innan nyår. Vi blir lite mer än 30 stycken som kommer hem till skuggan och firar det nya året med mig och Pontus. Plus att Julia ska ha en fest på våningen nedanför. Det kommer bli helt perfekt. Men nu måste det lagas mat osv.. inte riktigt lika kul, men jag hoppas att det upskattas. Nästa år får någon annan fixa ihop något.

Gott nytt jul och allt sånt där ni vet..

Måndag

Och nu är jag fruktansvärt trött. Blir det promenad idag så får det bli snart.

I morse när jag kom till jobbet så fanns där ett paket till mig från "tomten" eller chefen.. I det låg där torkat renkött! Det finns inget godare! Så nu ska jag suga i mig lite sånt.

Julen har varit jätte mysig. Mycket familje tid blev det, och det är ju inte fel. Tycker väldigt mycket om min familj.

Nyår närmar sig och jag känner stress. Pengar ska in, mat ska handlas och laga till. Brukar iof tycka att sånt här är väldigt ul, men just nu tycker jag faktiskt att det är lite jobbigt..

Idag köpte jag skidställ! Ska prova den snart så får jag se om jag behåller det. Snart åre vet ni!

Kände mig verkligen som ett barn på julafton. Disneysklassiker fick jag och en toaster med svampbob tryck på och i. Men väldigt nöjd är jag med mina klappar.

Nä nu ska jag titta lite på Två och en halv män, sen blir det promenad tror jag minsann.

Onsdag

Inte en bra start på Julen, riktigt jobbigt det där. Men nu ska vi försöka glömma det där och njuta av julen, den är ju trots allt bara här en gång om året.

Vi blir tydligen riktigt många i jul, närmare 30 st. Blir mysigt det med. Tråkigt att kusin Kim inte kommer att vara där bara..

Nu har jag precis kommit hem från mamma och Roger, vi har haft ett oseriöst Luciatåg, Julpyntat och dansat och hoppat. Jätte kul när familjen är samlade, blir alltid så oseriöst. Men nu blir det sängen till en film på tv, måste ladda upp för morgondagen.

GOD JUL!!!

Tisdag

Lite trött efter allt nu. Sitter ny duschad i soffan, Martina har gått hem och snart ska jag lägga mig i sängen. Jag hade en helt underbar helg i helgen med helt underbara människor. Det är faktiskt helt otroligt att just jag får vara med dom.

Jag trivs riktigt bra med allt jag har just nu. Lever själv på mina vilkor. Kan det bli bättre? Nä. Jo, Julafton och Juldagen! :)


Lördag

Min lediga dag! Huvudet är tungt efter en galen natt. Martina var pruttfull, hihi. Vi spelade våghals2, skit kul spel, men som alltid rinner ut med tiden. Dansade och härjade i Martinas lilla etta, tillslut somnade vi fem i Martinas säng. Trångt i en 1,60 säng kan jag tala om. Var sådär halvskönt att vakna i morse, låg ihopklämd mellan Mark och Johannes nästan i fotändan.

Nu har jag varit snäll och städat undan det mesta i hennes lägenhet och sen smet jag hem för en efterlängtad dusch. Johannes smet hem tidigt i morse, de andra sover fortfarande.

Idag blir det julbak!! Åza,Sanna,Martina,Matilda, Mark (som ska bygga pepparkakshus), Pontus,Signe och Ella.

Nu blir det den där duschen som jag pratade om!

Fredag

Sitter och segar mig i soffan, borde verkligen börja göra mig i ordning nu.. Jag har det alltid så här på morgonen. Går upp extra tidigt för att kunna äta frukost i lugn och ro, titta på tv och dega lite. Men endå så blir det så stressigt i slutändan iaf. Det är ju för att jag har fastnat. Men nu har jag tjugo minuter på mig från morgonrock till helt färdig, det ska nog gå. Det gör det ju nästan alltid.

Ikväll blir det julbord, och så kommer Pontus ikväll också, liten mini fest ska vi ha hos Martina. Nää, nu blir det kläder på morgonrock av och smink på.. tänk om inte smink fanns vad skönt det vore. Fast ärligt så ser det ju mycket bättre ut att stå i butik med än utan.

Goood Jul i förskott, tänk, om en vecka är Julen över, då taggar vi för juldagen!

Torsdag

En enda dag kvar. Imorgon är det julbord med jobbet, OM jag längtar, jag och Peter ska äta ihjäl oss. Så snart två tjänster på Eurosko lediga..

Nu har jag slagit in de sista julklapparna, Sanna har precis gått hem, så nu sitter jag och myser med mitt lilla adventsljus och simpsons the movie. Ska nog lägga mig snart. Jag igger en dag efter å ljuset ser jag så det får skynda sig lite. Sprang gjorde vi idag också.

Var ute och gick i mysvädret i går också med Martina. Kallt och skönt. Konstigt vad man bli påverkad av vädret. Hoppas verklige det håller i sig en vecka till nu då, då är julen räddad. En vit jul.

 

Såg en människa i dag med de största ögonbrynen någonsin, jag kunde inte sluta stirra. Haha.. Hemskt.


Så var det bara Tisdag

Det känns så långt fram till Jul nu. Det går så segt. Men snön är här och hoppas verkligen att den stannar kvar nu.
http://www.youtube.com/watch?v=ErMWX--UJZ4&feature=player_embedded# Haha jätte söt.. Kan texterna ungefär lika bra so jag brukar kunna.

Nu ska jag snart ut och gräva fram bil. Åza ska komma förbi först och hämta sin laddare. Sen ska jag ut och rida i snön.

Hejsvejs

Måndag

Nu är det bara en vanlig arbetsvecka kvar, hur skönt är inte det? Men tänk vilka peningar jag kommer at ha till Åre!

Igår ville jag se solstorm, men jag och Martina gick ut och gick istället. Nästan två timmar promenad. Det var jätte skönt ute, kunde ha gått två timmar till.

Sitter i soffan och har slängt i mig en riktigt god frukost, eller det var äggen som var goda.

I kväll blir det träning, faktiskt väldigt skönt. Ridning på tisdag springning på onsdag.. Torsdag tror jag att jag är oplanerad.

En macka till sen får det vara bra, ska väl bli färdig för jobbet någon gång..


Jag och mina syskon 2003-2004 någonting :)

Söndag

Trött och hungrig, hör väl ihop tror jag. Ska laga lite mat och sen titta på Solstorm som går ikväll, tyckte den var riktigt bra. Fast det var ju ett tag sedan jag såg den. Den gick på bio då.

Kassler matlagningsgrädda lök champinjoner, kan det gå ihop? Ett försök iaf.

..........

Nä, nu är jag less. En svacka. Lite besviken. Lite nere.

Blir inte bättre av att titta på OC när de gör bort sig hela tiden. Nu vill jag vara ledig, jag vill inte göra någonting. En degdag behöver jag. Nu. Hela veckan har varit fullbokad, varje dag är det något. Idag ska jag nog tacka nej till Signes inbjudan. Förlåt, men nu är jag trött. Nu öppnar vi om en timme, ska väl hoppa in i duschen.

Nä, ska nog titta på friends istället för OC, jag blir ju bara arg.

Vill ni ha lite kul så gå in på http://Nattensmess.se Riktigt kul faktiskt.

Dusch dusch

Söndag

Så var det Lucia.

Igår var jag Sanna och Åza på lite julmys hos Matilda. Drack lite glögg och åt en massa gott. Är fortfarande mätt kan jga säga.

Har så jätte mycket att längta till nu. Men mest längtar jag faktiskt till Åre. Snart dags! Jul, Juldagen och Nyår också såklart.

Nu har jag bara sex dagar kvar att jobba till jag äntligen får vara ledig. I morgon är det ju bara som en vanlig arbetsvecka. Hur skönt som helst.

Torsdag

Veckorna rullar på..

Nu står jag och väntar på hissen på jobbet så att jag kan ta mig ner och slänga skräp. Där kom den! Vilket inlägg!

Tisdag

Nu har jag varit ute och ridit, är fortfarande kall om låren. Jag har intagit soffläge och tänker inte göra ett skit mer idag försen jag ska gå och lägga mig. FUnderar på att börja läsa boken som jag fick av Mark i somras. Det är alltid så svårt att börja läsa en bok, sen kan jag inte slita mig. Men jag har ju också OC boxen att se färdigt, så antagligen så blir det väl den.

Nu längtar jag så mycket till allt som ska hända. Jul, nyår och Åre! Sen sommaren också såklart.. En utlandsresa ska det ju bli också. Pengar pengar det är där allt svider iaf.

Måndag

Vaknade av att någon bankade på dörren, trodde att det var salabostäder så jag kastade mig upp ur sängen och på med morgonrocken. Men icke, där stod Sickne. Och trevligt var väl det, fick sällskap till frukosten. Gick och solade med Martina och nu är jag här igen.

Nu var Martina färdig och vi ska iväg på hemligt uppdrag. Hejsvejs½


Söndag

Sitter i morgonrock och titta på friends tro det eller ej. Fick hem första säsongen igår efter att den har legat hos Björn från ett halvår tillbaka. 

Nu ska jag snart jobba också. Fast det är ju en riktigt lätt dag, fyra timmar, det är ju ganska snabbt avklarat. Ledig i morgon och sen blir det jobb tolv dagar i rad. Självvalt och bra med pengar till Januari, då vi rullar iväg till Åre. Jag längtar något sjukt mycket dit. Ännu roligare blev det när jag hörde att Björn och 13 av hans polare ska vara där samma vecka. Vi är 18st, kommer att blir galet.

Är jätte glad att jag åkte dit igår. Var så mycket som släppte. Allt känns så mycket lättare.

Ska försöka julpynta när jag kommer hem efter jobbet, ska försöka hitta min toaster också hos mamma.

Nu kommer det att bli en låång vecka bara för att det känns som måndag idag.

En gammal goding från 2004

Fredag

Nu har jag kommit hem från Normalmska, satt där en stund med Martina och P och några till såklart. Har lock för örat, tandvärk och känner mig ruskigt fet efter att ha tryck i mig massa nötter och annat skit idag.  Men det går över till i morgon.

På Ullared hade jag feber så der var lite tråkigt, annars hade vi det jätte mysigt, kan åka dit igen men mest för resans skull då.

Imorgon ska jag till Uppsala och hälsa på Björn en sväng och på kvällen blir det Julmiddag med några stycken. Får se vad kvällen har att ge.

Ska iaf sova ut ordentligt. Pengar pengar pengar.. vad deprimerande det är.. Kan jag inte bara vinna på en lott. Måste då köpa en såklart och det gör ju jag aldrig.

Nej, nu blir det att sova som sagt. Snart ska jag jobba tolvdagar i streck, bra pengar så slipper ni höra gnäll.

RSS 2.0