Dag 7 – Min bästa vän

Det roliga är att jag vill börja varje inlägg med ett oj, för det är det första som kommer upp i mitt huvud. Ingen av de här sakerna är lätta, och just den här är lite extra svår.
Jag har fler bästa vänner, det måste man väl kunna ha?

Martina- Är väl egentligen den person som vet mest om mig, tror till och med hon vet allt. På väldigt kort tid har vi funnit varandra och kommit väldigt nära. Ibland bara klickar det från första början. Har jätte kul, jätte tråkigt och ingenting tillsammans. En familjemedlem faktiskt. Sen är det väl som med allting, allt förändras. Jag kommer aldrig glömma förra hösten/vintern, då det var du och jag.

Signe- Är den person som aldrig dömer, hon förstår, hjälper och pysslar. Har riktigt kul och jag känner mig alltid avslappnad i hennes sällskap. Har känt varandra länge men det är inte heller försen på senare år som vi faktiskt började umgås på riktigt. Och det ångrar jag inte en dag. En gång var vi till och med släkt ;)

Sanna- Är världens sötaste som vill alla väl. Den mest omtänksamma person man kan tänka sig. Hjälper mig ofta med motionen ;) Vi tänker väldigt lika i många situationer och känner igen varandra i det.

Sen så är det Anton- Finns alltid! För mig är en vän någon som finns kvar oavsett hur ofta man pratar eller ses. Det här är ett väldigt bra exempel på en sån vänskap. Snart tio år sedan vi träffades första gången, ibland går det ett halvår innan vi hörs av igen och ibland är det varje dag. Men det spelar ingen roll, det är som att inget har hänt iaf. Vi blir som 13 igen ;)

Måndag

Och en sån där jätte bra måndag då jag är ledig. Sitter bredvid min säng i vardagsrummet och ska snart ta mig ut till stallet för att tömköra hästen. Då får både jag, Pia och Jas sin motion.
Måla, städa och baka ska jag hinna med idag också!
Hejsvejs!

Dag 6 – 10 saker du inte visste om mig

1- Jag har väldigt kort tålamod när jag inte har ätit på länge
2- Läser gärna böcker
3- Tycker inte om min rumpa
4- Tycker att det är jobbigt med djur när jag har fel kläder på mig.
5- Har aldrig rökt en cigg eller tagit en snus
6- Älskar att bara sitta hemma med familjen och inte göra något speciellt.
7- Jag har jätte krokiga lillfingrar
8- Jag har jätte snea tänder på underbettet.
9- Jag kan bära galgar med hakan.
10- Jag är en väldigt glad person just nu trotts att allt sket sig!

Dag 5 – Vad är kärlek?

Det finns så väldigt mycket olika sorters kärlek.
Kärlek till familjen, kärlek till en vän,pojkvän/flickvän. Men vad det är har jag väldigt svårt att sätta fingret på. Ett starkt band mellan två personer.


Det här går sådär måste jag säga, är fruktansvärt dålig på att uttrycka mig. Nog var jag bättre på skolans tider, eller så´är jag bara trött och har mycket andra tankar i huvudet :)

Dag 4 – Det här åt jag idag.

Ja, nu skrev jag ju inte i lördags så det får komma här, riktigt spännande kan jag tro.. Min mat för lördagen. En halv tugga cheeseburgare, och ungerfär tio pommes till frukost runt ett på dagen, gick vidare och åt för första gången ett halvt kanderat äpple. Smakade mest socker och äpple.. Till middag blev det tacos. Ska tilläggas att jag var apbakis hela dagen!


Förutom min hemska bakisdag, så kan det nog ha varit den bästa dagen på länge :)

Dag 3 – Mina föräldrar.

Min mamma, min bästa vän.  En fläng person men som alltid, alltid ställer upp i alla lägen oavsett tidpunkt eller plats. Jobbar som väktare och stortrivs med det. Bor med Roger (bonuspappa) och mina halvsyskon Julia och Joel i ett pyttelitet nybyggt hus på landet strax utanför Sala.


Pappa. Också en person med mycket barnasinne kvar.  Bor i Sthlm har inte så jätte bra kontakt, vi hörs någon gång ibland.

Vilket roligt inlägg.. Nu ska jag iaf ta bilen och pysa iväg till Sthlm och först julhandla och sen gå på julbord följt av bowling och eventuellt utgång med Hesselius släkten! Kul ska det bli. Heejsvejs!

♥ Dag 2 – Min första kärlek

Haha oj.
Det var Robin Norlén. Jag var 14 år gammal och hade spanat in honom länge, tog sedan kontakt via msn. kommer inte ihåg hur vi träffades, men vi var iaf tillsammans i tre månader, sen gjorde han slut och jag var fruktansvärt ledsen.. Kunde inte för mitt liv förstå att han kom på efter tre HELA månader att det inte var rätt. Jag grät nog hela den dagen och hade svårt att titta på honom långt efter. Märkligt det där hur en person kan sätta sig så snabbt i ens liv. Men sedan så är det väl alltid något speciellt med just den första kärleken?

30 Dagars sanning!

Hittade en lista som kan vara ganska kul, tänkte göra den i alla fall :)

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.


Nu ska vi se.. Jag är 21 år som nog är ganska förvirrad i mitt stackars huvud, jag vet vem jag är och vad jag vill, men har väldigt svårt att slå mig till ro någonstans. Har flyttat nu minst en gång om året i fyra år. Nu senast skulle jag till sthlm, men där sket sig planen och jag hamnade i mammas vardagsrum och har mina saker i två olika städer på tre olika ställen. Sånt som händer kan man väl säga.
Jobbar på Eurosko, trivs bra men vill mer. Har en Fransk Bulldog som är mitt allt. När jag blir stor ska jag bli polis!

Nu ska här simmas!

Onsdag

Jag var inne på Ginatricot och plockade på mig en massa jeansleggings, t-shirtar och en orange prickig sommarklänning. sen när jag skulle leta rätt på en provhytt för att se hur allt sitter då är det självklart fullt i alla. En expedit följer mig längre in i butiken och visar mig flera andra provhytter. Men de här är byggda av grovt trä och har en cm mellanrum mellan varje planka, så man ser alltså rakt in. Det sket väl jag i och gick in i en, då visar det sig att det här är en toalett och inte en provhytt. Gick ut igen och upptäcker att varannan dörr är toalett och varannan dusch. Jag gick in i en dusch. När jag äntligen ska börja prova kläderna sticker det in en hand som tar min extremt snygga klänning. Jag blir oxtokig och säger till väktaren som sitter utanför, men hans svar var " jag orkar inte springa efter"

Drömmar.. Den var så konstigt. Jag är glad att det var en dröm, för klänningen var skit ful om jag ska vara helt ärlig..

Onsdag

Två kartonger till är packade, sakta men säkert börjar det hända saker, borde verkligen sätta fart nu!
Sanna var här en stund nu på kvällen, blir glad men samtidigt ledsen.. Jag kommer sakna alla här, otroligt mycket. Men så är det och de som är värda att ha kommer att finnas kvar, så är det bara. Men just nu så är det ju faktiskt bara mina saker som flyttar nu på söndag, sen flyttar jag när det är dags. Blir inneboende hos mamma så länge :) Det är inte illa det heller faktiskt, jag har ju ändå en väldigt bra familj.
Hur ska man packa..? Svåraste.. filmerna nere, köket nere.. Allt ska ju ner så det borde ju inte vara så svårt :)
Men jag ser allt det här som ett litet äventyr på något vis. Fungerar det inte så är det ju alltid bara att flytta hem igen.
Nu ska jag ta EN kartong till, sen ska vi sova, jag och Pia.

Klump

Vaknade med klump i magen, är flera olika anledningar.
Hur ska jag få ihop det här?
Vad ska jag hitta för jobb?
Kommer jag trivas?
Har tusen fler frågor.. men det hindrar mig inte. Jag kan stanna och vela på olika saker som ja har gjort i flera år, eller så tar jag klivet och gör något för en gång skull. Och det gör jag! Jag vill prova på, jag vill testa.
Jag har ju inget att förlora, finns ju ingen som sitter hemma och väntar på mig direkt.  Kanske är jag helt hysterisk som gör det, men då får det vara så. Jag har inte ens sett lägenheten.. hihi

Stockholm

Igår tog jag det stora beslutet att ge Sthlm en ärlig chans. På söndag går flyttlasset med alla mina saker.. nu är det bara jobb kvar, vilket är en väldigt stor del.. Blir iaf kvar december ut på mitt nuvarande jobb, de måste ju ha superhjälpen såhär i jultider ;)

Ska bo med Johan och en Niklas, blir kanon det här! ser verkligen fram emot det. Samtidigt som det är läskigt, har ju bott här hela mitt liv. Tuta och kör medan man kan!

RSS 2.0