Lördag

Gick och la mig tio igår och vaknade halv sju, kroppen tyckte nog att den hade sovit färdigt. Fast det är konstigt tycker jag, halv sju är ju nästan mitt i natten. Har druckit ett glas fil och ska inte äta mer försen frukosten på jobbet. Funderar på att spela lite Supermario på 8bit som jag och Åza fick igång utan en massa "nintendo experter."

En enstaka dag kvar! "vilket tjat" Japp, men längtar man så längtar man och det verkar ju jag göra.

Efter jobbet ska jag städa ordentligt så Julia slipper leva i dammet en vecka. Sen så kommer Mark och sover här till i morgon. Har även en känsla av att jag måste packa..

 

 


Kluven

Sitter på lunch och fick några papper om lite jobb. Frågan är om det är värt att kasta sig ut för att prova något nytt när man sitter med heltidstjänst?

Jobbet som jag fick papper på är vikariat, antagligen så finns det fler jobb efter det, men om det inte gör det då? Stå där tomhänt med lägenhet och bil? Vad gör man då? Vågar man? För någon gång måste man ju.. Jag trivs ju med jag har också, men jag vill utforska arbetslivet lite mer.

Tråkigt är det nu också.. Signe, Ella och Blanken har hoppat av Åre i sista sekund. Från 18 stycken till femton. Har ju nu en plats ledig. Den borde vi ju kunna fylla upp tycker jag.

Nu ska jag ut och slita på jobbet! Men först kanske smaka chefens cheesecake.. Eller?

Fredag

Drömde en jätte konstig dröm i natt. Jag har en enda blomma hemma och min lillasyster Julia lyckades döda den medans jag var i Åre, jag blev helt förstörd. Min lilla blomma..
Ganska komiskt.




Det är egentligen inte ens mycket till blomma, fick den av Ella när jag fyllde år.

Nu måste jag springa till jobbet!

Onsdag

Har nu lunch, åt flygande jacob, det lessnar man inte på i första taget.

Var hos mamma och Roger igår igen och kikade igenom kartongen mer noggrant. Vad kul det är att hitta en massa gamla teckningar. Men ibland skrämmer jag mig själv. Har ritat en massa olika teckningar på när hundar dödar en massa olika djur och även människor.. Hur tänkte jag då? Det är ju varken fint att titta på eller kul. Jag skulle aldrig sätta upp en sån på mitt kylskåp. Många gånger undrar jag vad som hände i min lilla hjärna.

Bort från förr och lev i nuet, heter det inte så?

Iväll blir det att dansa streetdance, får se hur det går..

Tisdag

Och morgon igen, och igen och igen. Konstigt att man inte lessnar.. Fast det gör man ju..


Liten

Åt super goda hamburgare hos Martina idag, ibland så överraskar hon oss alla. ;)

Var nyss hemma hos mamma och hämtade lite filmer. De har börjat riva i kartonger där och rensat ur ordentligt, i min kartong låg ett häfte från att jag var sex år gammal, frågor och svar. Och tänk när man var så där liten, min högsta önskan var att få fler barbies och det jag var mest rädd för var att solen kommer närmre jorden.

Faktiskt rätt skönt att veta att man har ändrat sina värderingar en aning..

Nä nu blir det en Beck film och läggdags för mig!

Måndag

Räkningar betalda så här på morgonkvisten, men fick mycket pengar över, måste ha missat någon. Får kika på det senare.

Om en vecka är vi äntligen där. En evig väntan.. Snart så.. snart så..

Nu blir det jobb och jag hoppas på drag i butiken idag, vi har ju en bra rea så det borde dra lite folk.

Igår åt vi Isländsksoppa hos Martinas mamma, var jätte god, men jag var så bakis så jag klarade knappt av att äta. Sen skulle Martina jobba så jag åkte hem och sov två timmar innan jag skulle träffas sanna för att se en skräckis. Åza kom dit också.

Nu ska jag väl klä på mig lite kläder så kan jag dra mig vidare till jobbet.

Core ikväll också, sen ska Martina göra hamburgare till mig!!

Söndag

med stort S. Sjukt bakis.. ingen höjdare, men en helt okej gårdag, lite nytt folk lite gammalt. Blev lite för mycket för mig (som alltid nuförtiden) så jag slank hem runt halv två.

Har en funderare på att laga ägg och bacon, men tror inte att min kropp orkar resa på sig så mycket just nu. Ska få isländsk soppa i eftermiddag av Martinas mamma. Spännande.


Fredag

Fick med anton ut på promenixen igår. Kul att ha någon som man inte träffar på någon månad och sen när man väl ses så är det som att vi träffats varje dag.

Nu har jg plockat och har hyffsat fint hemma igen, nu blir det jobb jobb och åter jobb!!

 

hihi


Torsdag

väntar på kyckling i ugnen, sen blir det att laga flygande jacob och lägga i matlådor. Just nu är jag proppmätt. Åt lite blodpudding och sen syndade jag popcorn..  Ut och gå blir det så fort kycklingen är färdig. Eller kanske springa, måste ju börja nu om jag ska springa vårruset i vår.

Idag har jag och Peter pysslat på jobbet, satt upp fina bilder på oss på kontoret. Blev lite hemtrevligt. Sen så har vi fixat en grym rea nu, så kom och köp! Skinnstövlar ca 200kr, inte mycket det inte.

Stek nu kyckling! Jag vill ut!


vardag

Hur mycket man än vill så kommer man aldrig att komma ifrån vardagarna. Fast jag tror iof att om man aldrig hade haft en vardag att gå till så hade man heller inte uppskattat helgen och sovmorgonen så mycket som man faktiskt gör idag. Eller iaf jag.

Ligger i sängen och lyssnar om och om igen på Owl City- Fireflies. Har fastnat ganska mycket för den. Ska väl snart ta tummen ur röven och byta om för att åka till stallet och rida en sväng. Just nu vill jag bara att det ska bli ljusare på kvällarna. Sommar och värme, jag är inte ensam om de tankarna. Fast det är väl ändå rätt skönt att vi inte kan styra allt. Än. Snart kan vi säkert bestämma årstider också.

Här är världens finaste farfar.



plopp!

Det var tummen..

Sthlm

När jag kör mitt i sthlm så blir jag både arg och imponerad på hur folk kör. Arg för att de kastar sig in och ut, mellan över och under andra bilar, heldragna linjer, enkelriktat, ja allt sånt där. Det blir som att man gör lite som man vill när det passar, ett kaos helt enkelt. Men jag har lärt mig att tänker man bara på sig själv och tar det lugnt så går det faktiskt jäkligt bra. Jag blir imponerad av att de faktiskt kan kasta sig framför bilar och snyggt svänga in på filen med en knapp centimeter från den bilen som kommer bakom, något som jag själv aldrig skulle våga eller ens vilja.  Men måste man så måsten man.

Annat är det i sala, här kan man nästan blunda och köra vägarna ändå.

Undrar vad jag ska bli när jag bli stor? Lugn? trygg? Rik? Sambo? Korvförsäljare? Snäll?

Jag tror iof aldrig att jag kommer känna mig vuxen. Ung i sinnet!

Den som lever får se.




Martiiiina nu blir det snart Västerås. Min älskade vän! Tänk att jag hade en sån tur och träffade dig. Ni kommer aldrig förstå hur glad jag är för det.


Min lediga måndag!

Ätit lite knäckemackor och ett glas oboy!

I dag blir det något jag aldrig gjort förut.

Igår var jag på Avatar i Uppsala med Björn. Riktigt bra film, rekomenderas verkligen. Såg med 3D, var en upplevelse det med. Hade väldigt kul iaf. Innan det var jag med Emelie, Pontus och Lisa och hälsade på farfar, var kul att träffa dom igen, inte varje dag precis.

Näää en macka till sen en dusch kanske! Core ikväl!

Lördag

Sthlm idag, ska bara äta städa och duscha.

http://www.youtube.com/watch?v=eOR8-IJ4jIg Tänk om man hade varit så här duktig på något, då hade jag inte suttit här idag. Helt sjukt.


Igår var det titta på medans de andra festade, ganska kul.hehe

Bastu

Nu har jag och Martina varit hos Signe och bastat, Signe badade fötterna i fotbad. Jag har provat på affrogympa också, kändes väldigt töntigt till en början, men man kom in i det och blev ganska kul efter ett tag. Så det kommer det blir på torsdagar hädan efter. Innan det bjöd Sickan på pancakes! Hon kan hon!


Hur kul är det här igentligen med bloggar?  Varför läsa om andras liv? Har väl inget bättre för sig kanske. Varför skriver jag? Säg det..

Nu blir det varma sköna sängen!



Torsdag

Sitter på jobbet och har något ont i magen efter att ha ätit mammarosa, mammastrosa om man ska vara lustig...

Vill in och länka en blogg, haha, läs den! Börja nerifrån och läs uppåt. Riktigt skön kille. http://sexonthebeach.webblogg.se/ Bloggar inte ofta men när han väl..



Ensam

Tror nog faktiskt att idag var första gången som jag har känt mig lite ensam.  Ska lägga mig och läsa min bok som jag fick av Mark när jag fyllde år, måste komma in i den någon gång.

Red bara en kort tur idag, var jätte kallt, trodde nästan att öronen skulle ramla av, men de satt kvar när jag hoppade av. Tur. När jag satt i bilen igen så tänkte jag titta igenom mina papper som jag har på bilen, när jag endå var där. Började bläddra och hittade någon rabatt här och lite annat tjaffs här innan jag insåg att jag fattar ju ingenting iaf. Så jag sket i det. 

Neej, nu blir det lite "tycka synd om mig själv tid" Fast egentligen så har jag det ju ganska bra. Näst intill heltidsjobb, inte många som har det just nu, perfekta vänner och familj, jätte bra lägenhet. Men något saknas. Man får tycka synd om sig själv ibland. Såå nu tänker jag göra det.

Tisdag

Hemma från jobbet igen och har ätit samma mat som jag gjort i snart fyra dagar. Nej nu ljög jag, igår åt jag faktiskt middag hos mamma med Martina.  Men till lunch var det desamma. Nu byter jag till en annan rätt i ett par dagar, billigare så.

Nu sitter jag faktiskt och mosar popcorn som blev kvar efter att jag poppade popcorn mitt i natten i lördags. Gott faktiskt. Ska snart till stallet och frysa. Sen måste jag verkligen städa, har nog aldrig haft så stökigt som jag har nu.

Pratade med Åza nyss, blir att prova på streetdance vecka fyra, får se hur jag klarar av det. Kanske inte alls är min grej.


Hästen nu kommer jag!

Tisdag

Har snosat från sex till tio i åtta, jag orkar bara inte gå upp. Eller så är det bara så fruktansvärt skönt att sova.. En dusch senare så är jag på benen. Tänk att jag tycker att det är en sån skillnad att börja kvart i tio eller nio.

Slängde mig i soffan med en tallrik flingor, och gissa vad som var på tv? Friends! Vilken otur.

På fredag blir det Sthlm, hälsa på Pontus och kanske åka till Mark. På lördag blev jag bjuden på tjejkväll hos Emelie, vore ju jätte kul, men frågan är vad plånboken säger.. Jag ska fråga den senare.

Nä, lite kläder och smink på det här så är man väl redo för lite arbete. Eller jag hoppar nog kläderna, kanske säljer bättre då..




hihi, en sovande Mark får ni här.


Måndag

Hittade en sån här och tänkte att det kan vara kul att göra. Sitter ju endå bara på fejan på lunchen. Kallt har vi på kontoret också.

2009


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?  Japp, men inget jag tänker dra upp här och handlade på systemet ;)
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hade nog inget förra året
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nope
4. Dog någon som stod dig nära? Nope
5. Vilka länder besökte du? Cypern
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Det är väl pengar kanske
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 18 Juli, då vi hade våran dunder fest.
8. Vad var din största framgång 2009? Att jag har blivit mer framåt, vågar ta mer initiativ.
9. Största misstaget? Slutade höra av mig till en viss person en längre tid.. Men har nu tagit upp kontakten igen.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Mest förkyld hela tiden tycker jag.
11. Bästa köpet? Min bil!
12. Vad spenderade du mest pengar på? skit, lite kläder, alkohol, bensin kanske
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Peace and Love!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?  Svenne banan, Helo, pokerface
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jätte upp och ner.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Sparat pengar! Rest!
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Önskar nog att jag har varit mindre velig, med allt.
18. Hur tillbringade du julen? Hos min moster med familjen och resten av släkten på edn sidan,
19. Blev du kär i år? Nej.
20. Favoritprogram på TV?  Friends.
21. Bästa boken du läste i år? Det nakna hjärtat.
22. Största musikaliska upptäckten? Upptäckte nog ingen..
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Japp, massage!
25. Något du önskade dig men inte fick? inte vad jag kommer ihåg.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? hade en massa vänner och släkt på fika. Blev en fest senare.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Japp, det är jag övertygad om.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? upp och ner och väldigt velig.
29. Vad fick dig att må bra? Martina, familjen.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? haha, ingen tror jag.
31. Vem saknade du? Personen jag slutade prata med.
32. De bästa nya människorna du träffade? Maaaaaaark!


Måndag

Tidigt på morgonen. För mig. Martina ringde och väckte mig, hennes bil har gett upp. Man ställer väl upp, så min bil är på väg till Heby. Min pärla.

En hård men fruktansvärt kul helg har det varit. Lite blå och sådär, men det var det värt. Haha.

Jätte glad för att du kom i helgen.

Nu blir det fruuukost!

Onsdag

och det är en röd dag och därmed ledig. Snorig som satan och fryser gör jag. Frusenheten beror nog mest på att det är så kallt ute. Skulle rida igår, men hoppade över det när det var -28 grader ute.

Just nu vill jag egentligen bara sova bort dagen och bli frisk. Hatar förkylning.. Jag blir oftast bara irriterad av det.

Jag och Martina var hos Sanna och tittade på film igår, var jätte mysigt.

Nu sitter jag i soffan och tycler lite synd om mig själv och tittar på mina favorit vänner. Sen blir det promenad med Martina till Nicklas, vi ska titta hur han har fått det.



Vår fin fina dans i höstas.

Måndag

Har haft en sån där mysig helg igen, med bara film, tvspel och mys. Vi var och fikade hos Sanna igår som fyller 21 år idag. Tiden går fort.

Ska städa undan här hemma idag, ser verkligen hemskt ut. Men jag det gör mig inget när det är mycket folk här, det är bara mysigt. Svårt att föreställa sig att det inte alltid kommer att vara såhär. Vi blir ju nästan som en enda stor familj, hehe.

Nu tittar jag runt lite efter utbildningar till hösten, måste ligga lite i förväg, man är ju snart där igen iaf. Snart sommar igen!

Om en månad är vi i ÅRE!

Lördag

Skulle vilja skriva måndag, känns lite konstigt att vara ledig såhär länge, men jag njuter.

Idag ska jag och Martina till västerås en sväng och sen var det visst hennes tur att bjuda på mat. Det blir lite lyx, lax!

Ikväll kommer Mark! Då blir det att dra ihop något kul iaf. Lite spel eller liknande låter det som.

Igår hade vi en riktig bakis dag. Pizza såklart och film hos Sickne och Jerry. Hem tilla mamma och plockade lite till sen åkte jag raka vägen hem och sov, som en stock.

Den här månaden bli en snål månad kan jag tala om. Helt pank. Hemskt. Men pengarna flyger lixom iväg. Men som sagt: Den som spar han har men inte roligt! Jag har faktiskt en kul punkt i mitt liv just nu.


nyår!

Jag har lite ångest, ganska mycket ångest faktiskt. Hade verkligen jätte kul igår. Men det var vissa punkter som jag vill sudda ut.

Vi hade fest på övervåningen och lillasyster på nedre plan. Det blev tjaffs vid toaletten, jag blev förbannad, sög tag i killen som hade knuffat en vid toan, slängde ut honom så att han ramlade vid trappan. Usch vad jag mår dåligt över det, var ju inte meningen att kasta ner honom på backen. Precis innan fick han en drink i ansiktet av en tjej. Tjejen åkte ut, jag var så jäkla förbannad! Så nu var festen slut tyckte jag, ingen ska slå eller hålla på att jävlas. Stängde av musiken och skrek att det var slut nu!

Men som tur var så räkte det med att de som hade varit stökiga åkte hem så fortsatte allt. Jätte kul kväll var det, tack för att alla kom!


RSS 2.0