Dagens sämsta val:

Saltgurka i salladen >.<

Söndag

Har nyss degat i soffan till en gammal barnfilm "Resan till Melonia".  En film som jag tyckte mycket om som liten. Inte många som har hört talas om den, men igår när Simon var här så lade han märke till den, ganska kul endå. Jag älskar att dega ibland, det värsta är att tiden bara försvinner väg.

Igår Var vi och grillade i parken fast vädret inte var det bästa, men det var trevligt, satt och huttrade under filtar och spelade lite yatzy.  Gick sen vidare hem till mig och tittade på tv långt in på natten tills det bara var Simon Håkan och jag kvar.

Har fått fruktansvärt ont i ryggen, känner mig som en gammal tant, kroppen säger ifrån. Kul 20 år gammal och kan inte sitta skräddare på golvet längre.. Måste komma ut och börja springa igen, men den här jäkla förkylningen släpper ju aldrig!!

Ska ta och borsta tänderna och sen ringa sanna, dags för promenad!


Onsdag

Känner att jag kanske har börjat ledsna lite på det här med bloggeri. Men det går ju i vågor.. Precis som ALLT annat.

Jag hade hoppats på att två filmer som jag hade beställt skulle komma idag, men så var ikke fallet. Så då fastnade jag såklart vid datorn istället. Fattar inte hur tiden kan rinna iväg så fort när man sitter vid datorn, läskigt.

Ska byta om till något varmare och gå en promenad med Pia isället för att sitta här och förstöra kroppen. Vill ut i skogen, men frågan är vilken.. Har fortfarande lock för öronen, har haft det i två veckor snart.

Ett jumbo skavsår på hälen har jag också.. Det är mycket nu..


Städa ska jag göra också.

I helgen hoppas jag på mys!


Lördag

Valborg var trevligt, men inte så speciell egentligen..Slutade på Hottan så jag kunde lika gärna ha haft en skön myskväll hemma. Men träffade lite människor iaf.

Nu är hela familjen hemma så jag och POntus åker ut till nya huset och hjälper till lite. Jag tror iof att Pontus är en större hjälpande hand :)

Hejhejhejhejhejhej

Jag är hungrig!!

RSS 2.0