"Alla talar om vädret, men ingen gör någonting åt det."

Vilket väder! Blir som kär på nytt, vill vara ute idag. Grilla korv, jag kan till och med tänka mig att vara ute på isen och pimpla. Och jag tycker ändå att isen är lite obehaglig. Var är alla utemänniskor? Tror knappt att jag känner någon sån. _________________________________________________________________________________________________ Har abstinens efter Ullis till och från.. Men vet samtidigt att vi gjorde rätt. Vill ju ha två hundar. Förstå mig rätt, jag älskar Pia men hon är inte så mycket att jobba och vara ute med på det sättet, hon påminner mer om en katt. :) Måste någon gång hitta någon som hon trivs med. Tjopp!

"Vart tog den söta lilla flickan vägen?"

Saknar driv och orkar inte alltid bära allt själv. Jag lyssnar gärna och hjälper, men vem hjälper mig? Måste ta tag i att laga cykeln, fixa lampa i vardagsrummet, ny matta (kan ju nästan bli sjuk av den vi har, så äcklig är den), tvättmaskin. Pengar.. Jag kan tänka mig att vinna 123 miljoner! Den här och nästa vecka är jag på Eurosko i Sala och gästspelar. Är inte van med att träffa så mycket vänner på så kort tid längre, jag trivs och saknar det. Ibland vill jag bara åka tillbaka i tiden, vara sju igen, tänk.. Då var jag alltid glad och söt, fast när jag var sju så var jag faktiskt inte så söt, det försvann nog vid åldern fem.

"alla människor sätter i sig mat, men få kan konsten att äta"

Nu har jag åter igen fallit tillbaka till gamla vanor, käkat frukost i en halvtimme och surfat runt på internet. Dåligt, nu får jag stressa, måste åka och jobba om 28 minuter.
Jobbar i Sala i två veckor nu, kom in och säg hej!

Just nu kan man lika gärna ta en tugga av min morgonrock istället för av en macka. Lika mättande skulle jag tro med tanke på hur mycket jag spillt och smulat..

Tjopp!


"alla hatar mig för att jag är paranoid"

Allt hat åt hantverkare idag! Fyyy! Sovmorgon, enda dagen på 7 dagar. Ja spik, borr och andra hatljud 07.40! Vill skrika!


RSS 2.0