JUL

Tre dagar innan jul,tvättar, lagar middag, sitter vid datorn och tittar på tv samtidigt. Jag är kvinna!! Har haft fullt upp hela dagen, nu ska jag tvätta klart och sedan blir det film med Pia. Vi fick en ny boxer till tvn idag och skulle koppla in den. Men jag blir tolig när saker som ska vara så enkla bara inte fungerar. Det ska bara göra det, jag är INTE någon tekniker, men jag är ganska bra för jag får det oftast att fungera ;) Packa väska inför resan upp till skellefteå på fredag natt är ju ett måsta också.. Kommer att bli fruktansvärt annorlunda att inte fira jul med min familj. Julen som är så viktig för mig, men nu får vi se vad Norrland erbjuder. Hejsvejs!

Iphone!

Nu ska jag testa något nytt och kanske bli lite extra nördig, har ju då laddat ner en app för det här. Kanon!

Ligger i sängen och drar mig, har gjort det i 45 minuter nu, inte riktigt jag.

Ähh.. Så nördig orkade jag vara.

Heej!


"Att börja med en inledning är bra, för då vet folk i alla fall att man har börjat."

Är både hund och Johanledig idag. Känns så skumt att vakna och inte ha någonting alls att göra. Inga måsten alls.
Mamma ska komma hit vid halv ett, då blir det en sväng ner på stan för att hitta något plagg inför kvällen.
Det blir julmiddag med Hesselius släkten. Måste fixa en kamera laddare, min har varit borta sen ett år tillbaka..

Det här är en början!

.

Efter mycket om och men så har Ullis slutligen fått flytta..
Känner mig misslyckad och dålig. Men att se Pia gå med ragg och smyga omkring i lägenheten av rädsla för att bli påhoppad drar i mig ännu mer. Som Johan brukar säga, så är det sy synd att hon inte var helrutten, då hade allt varit mycket lättare. Hon är en toppen hund, grym på sök, det fick jag lite blodad tand för.
Men allt går vidare oavsett om jag vill det eller ej. Men hur det än är så vill vi ha två hundar, för Pia är väl inte riktigt en "hund". Vi har tittat länge, eller jag har tittat länge på flertal olika raser som kan verka intressanta och kommit fram till att en typ av masiff skulle passa oss. Cane corso, italiensk mastiff.

RSS 2.0